به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر بنیاد شهید و امور ایثارگران در آئین افتتاحیه بزرگترین واحد جوجهکشی غرب آسیا از فعالیت بیش از شانزده هزار واحد مرغ گوشتی در کشور با ظرفیت سیصدوبیست ویک میلیون قطعه خبر داد و گفت : تامین پروتئین مورد نیاز مردم همواره از دغدغههای حوزه غذاست.
اسکندری تعداد واحد های مرغ اجداد را 12 واحد با ظرفیت پانصدوپنجاه هزار قطعه اعلام و اضافه کرد: میزان تولید گوشت مرغ دو میلیون تن است که با توجه به ظرفیت ها می توان یک میلیون تن دیگر به آن اضافه کرد.
وی با اشاره به اینکه کلنگ طرح در آبان 92 خورده است متذکر شد: از شروع طرح قرار بر این بود که پروژه پس از 30 ماه آماده شود. اما به علت طولانی شدن روند دریافت مجوزهای لازم، طرح به تعویق افتاد. اما به محض شروع دوباره، پروژه زودتر از موعد یعنی در 18ماه به نتیجه رسید.
ریاست سازمان اقتصادی کوثر با اشاره به اینکه این واحد با آخرین تکنولوژی روز دنیا راهاندازی شده است خاطرنشان کرد: امروز بهترین برندها یعنی شرکت پیترسایم بلژیک کار آغاز شد و نمایندگی شرکت مذکور را به همراه انتقال دانش فنّی در اختیار یکی از زیرمجموعههای سازمان قرار گرفت.
اسکندری هزینه ساخت کارخانه جوجهکشی مرغک را رقمی در حدود 40میلیاردتومان عنوان کرد و گفت: 17میلیارد و پانصدمیلیون تومان از محل صندوق توسعه ملی دریافت کردیم و مابقی هزینه ساخت را از سود و درآمد مجموعه متقبل شدیم.
وی افزود: تولید کشور در حدود 85میلیون قطعه با 50درصد ظرفیت فعال است. و 2واحد اجداد و 5 واحد مرغ مادر 50درصد بازار را تامین میکند.
اسکندری در انتها با اشاره به صادرات جوجه تخمگذار به کشورهای منطقه گفت: ظرفیت بالایی در کشورهای اطراف برای پذیرش محصولات این شرکت وجود دارد و با گسترش ظرفیت تولید میشود صادرات را افزایش داد.