به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، دولت آلمان روز سهشنبه بار دیگر رابطه کاملا عادی با ایران را به پذیرش موجودیت اسرائیل از سوی تهران، مشروط کرد.
به نوشته روزنامه صهیونیستی «جروزالمپست»، در نامهای که از طرف دولت آلمان به «ولکر بک» رئیس کمیته پارلمانی دوستی با اسرائیل ارسال شده، آمده است: «تا زمانی که ایران حق اسرائیل برای بقا را به رسمیت نشناسد، روابط عادی و کامل با این کشور مقدور نخواهد بود.»
این نامه پاسخ به سوالی است که دو ماه قبل از سوی بک به پارلمان ارائه شده بود. در آن زمان رسانههای آلمانی گزارش کردند که «زیگمار گابریل» معاون صدر اعظم و وزیر اقتصاد و «فرانک والتر اشتاینمایر» وزیر خارجه که هر دو از حزب سوسیال دموکرات هستند، خواستار دعوت از «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران به آلمان هستند.
همان زمان لابی اسرائیل و سفارت این رژیم در برلین، جنگ تبلیغاتی گستردهای در این رابطه به راه انداخته و آلمان را به شدت برای خودداری از این اقدام تحت فشار قرار دادند.
در بخش دیگری از نامه دولت آلمان عنوان شده است: «در عین حال، به نفع دولت فدرال است که در مورد موضوعات مهم با دولت ایران گفتوگو داشته باشد.»
برلین با بیان اینکه در مذاکره با مقامات ایرانی «آزمایهای موشکی و تهدید اسرائیل» را محکوم کرده، نوشته است که دولت از «وضعیت حقوق بشر در ایران بسیار نگران است. امیدواریها نسبت به بهبود اوضاع در دولت روحانی، تاکنون محقق نشده است.»
در این نامه ایران همچنین به آمار بالای اعدام و نقض حقوق اقلیتها متهم شده است.