آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۸۴۷۴

سردار غلامی در حلب به شهادت رسید

سردار احمد غلامی از فرماندهان لشکر ۱۰ سید الشهدا(ع) دیروز در مبارزه با تروریست های تکفیری در حلب به شهادت رسید.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار احمد غلامی یکی از فرماندهان سپاه در دوران دفاع مقدس حین مبارزه با تروریست های تکفیری و دفاع از حرم حضرت زینب(س) در حلب سوریه به شدت مجروح شده و پس از چند ساعت به شهادت رسید.

 

گفتنی است وی مسئولیت جانشینی فرماندهی لشکر 10 سیدالشهدا(ع) را تا سال 62 و فرماندهی تیپ مستقل 110 شهید بروجردی را تا پایان جنگ بر عهده داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۱
روحش شاد
این سردار گرامی میتونست ایران پیش زن و بچش باشه و به خاطر اسلام و ایران صلاح دید که به جمع مدافعان حرم بپیونده و با تکفیری ها مبارزه کنه
روحش شاد
38
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۱:۵۰
ان شاء الله با یاران اباعبد الله الحسین علیه السلام محشور شوند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار