آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۸۷۷۵

شرکت فرانسوی در حال مذاکره برای سرمایه‌گذاری در «همراه اول»

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال مدعی شد شرکت بزرگ مخابراتی فرانسه، شرکت «اورانژ اس.آ.»، در حال انجام مذاکرات اولیه‌ای برای سرمایه‌گذاری در «شرکت ارتباطات سیار ایران» است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال مدعی شد شرکت بزرگ مخابراتی فرانسه، شرکت "اورانژ اس.آ."، در حال انجام مذاکرات اولیه‌ای برای سرمایه‌گذاری در "شرکت ارتباطات سیار ایران" با نام تجاری "همراه اول" است.

 

بر اساس این گزارش اورانژ تنها یکی از چندین شرکت اروپایی‌ست که در حال برآورد ظرفیت‌های موجود در بازار مخابرات سیار ایران است.

 

بخشی از سهام شرکت اورانژ از آن دولت فرانسه است. به گفته خبرگزاری فرانسه چنانچه چنین سرمایه‌گذاری بالقوه‌ای، عملی شود، برای نخستین بار از زمان توافق اتمی میان تهران و شش قدرت جهانی‌ست، که یک شرکت عمده غربی، به خرید بخش مهمی از سهام یک شرکت داخلی ایرانی اقدام می‌کند.

 

پیش از این نیز خبرهایی در مورد احتمال سرمایه‌گذاری شرکت فرانسوی در «همراه اول»، داخل ایران منتشر شده بود. در زمستان گذشته این خبرهای اولیه باعث شده بود تا شاخص سهام «همراه اول» رشد کند.

 

یکی از سخنگویان "اورانژ" به وال‌استریت‌ژورنال گفت: در حال امکان‌سنجی هستیم تا ارزیابی و درک‌مان در مورد آنچه در این فضای پیچیده شدنی‌ست، مشخص شود؛ به‌ویژه در مورد برخی تحریم‌هایی که همچنان علیه ایران در جریان هستند.

 

با وجود رفع تحریم‌های اتمی، همچنان تحریم‌های ایالات متحده در ارتباط با مسائلی مانند «نقض حقوق بشر» یا «حمایت دولتی از تروریسم»، علیه برخی شرکت‌ها و افراد ایرانی جاری‌ست. همین موضوع، هنوز به‌عنوان مانعی برای بسیاری از شرکت‌های آمریکایی و نیز بانک‌ها و شرکت‌هایی که مراودات گسترده مالی با آمریکا دارند، به شمار می‌رود.

 

سال گذشته یک شرکت بزرگ چینی متهم به فروش تجهیزات تحریم‌شده، از جمله سیستم‌های کنترل مخابراتی، به ایران شد و وزارت بازرگانی ایالات متحده برای آن مجازات‌هایی را در نظر گرفت

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار