به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «امین دلیری» درباره آخرین وضعیت تعیین تکلیف اموال گروه امیر منصور آریا افزود: نزدیک به 40 پلاک ثبتی این گروه هم اینک در اختیار سازمان سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی قرار گرفته و 23 پلاک ملکی آن به فروش رفته است.
به گفته این مقام مسئول، این پلاک ها در مجموع به ارزش یک تریلیون و 224 میلیارد ریال در سال 94 به فروش رفته اند، اما هنوز 17 پلاک دیگر باقی است.
وی اظهار داشت: برآوردهای کارشناسان حاکی از ارزش یک تریلیون ریالی 17 پلاک باقی مانده است.
دلیری خاطرنشان کرد: 27.1 درصد سهم گروه ملی فولاد خوزستان (به عنوان بخشی از اموال این گروه) را سازمان اموال تملیکی به عنوان سهم دولت در اختیار گرفته که چهار تریلیون و 320 میلیارد ریال قیمت کارشناسی شده، اما هنوز تعیین تکلیف نشده است.
شرکت توسعه سرمایه گذاری امیرمنصور آریا در سال ۸۹ در چارچوب اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در اقداماتی مشکوک توانست ۹۴٫۹۶ درصد از سهام ماشین سازی لرستان، ۹۵٫۲ درصد از سهام گروه صنعتی فولاد ایران، ۹۵ درصد از سهام مهندسی خط و ابنیه فنی راه آهن (تراورس) و ۳۹٫۵ درصد از سهام فولاد اکسین خوزستان را خریداری کند.
وی موضوع تعیین تکلیف اموال بابک زنجانی را یادآور شد و گفت : در این پرونده چنانچه حکمی صادر و اموالی مصادره شود، باید در اختیار دولت قرار گیرد، اما تاکنون هیچ ملکی از اموال این فرد در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار نگرفته است.
مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به سازمان ها و وزارتخانه هایی که از این فرد طلب دارند، گفت، اموال مربوطه از طریق محاکم قضایی به همان سازمان ها مسترد خواهد شد تا پس از فروش، عواید آن را به خزانه واریز کنند.