به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل ابوترابی در مصاحبه با رادیو گفتوگو، با بیان اینکه یکی از بهانه های استکبار در طول مدت اخیر به خصوص در فضای پسا برجام برای انتقال پول های ایران به داخل کشور ،لزوم پیوستن ایران به معاهده اقدام مالی است، ادامه داد: متاسفانه این معاهده توسط بانک مرکزی امضا شده است در حالی که شورای عالی امنیت ملی پیوستن ایران به این معاهده را نفی کرده بود.
وی با بیان اینکه براساس این معاهده، ایران از سال 2018، باید کلیه گروه هایی که به عنوان گروه مقاومت می شناسد را جزء لیست تروریست ها قرار دهد، ادامه داد: از دیگر سو، باید بر روی سیستم بانکی کشور یک نرم افزار آمریکایی نصب شود و تمام مبادلات بانکی و اقداماتی که در حساب ها در داخل کشور صورت می گیرد زیر نظر این نرم افزار انجام خواهد شد.
ابوترابی با بیان اینکه براساس این معاهده کلیه مراکزی که در داخل کشور مشمول تحریم های بینالمللی هستند توسط سیستم بانکی داخل کشور نیز مورد تحریم قرار می گیرد، خاطر نشان کرد: در همین چارچوب است که می بینیم که بانک سپه به همین بهانه نهاد انقلابی همچون سپاه را مورد تحریم قرار داده است.
این نماینده مجلس، با بیان اینکه از دیدگاه شورای عالی امنیت ملی نیز پیوستن ایران به چنین معاهده ای خطرناک و خفت بار است،افزود: ریاست بانک مرکزی اعلام کرده که نامه شورای عالی امنیت ملی در این ارتباط دیر به دستشان رسیده و او در جریان سفر به سوئیس این معاهده را امضا کرده است.
ابوترابی با اشاره به اینکه امضای چنین معاهده حتی ممکن است باعث ایجاد هرج و مرج های اجتماعی شود، تاکید کرد: مجلس بعد از بازگشایی به این موضوع ورود پیدا می کند.
رئیس کمیته امنیت داخلی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی، در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه در طی مدت پسا برجام رسانه های بیگانه بارها تبلیغ کرده است که یکی از علت های عدم رفع تحریم ها، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است ،ادامه داد: آنها این تبلیغات را انجام داده تا مردم در برابر اقدام بانک هایی مانند بانک سپه که سپاه را تحریم کرده، عکسالعمل نشان ندهند و در واقع جامعه را دچار دو قطبی کنند.