نخستین کرسی نظریه‌پردازی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۰۲۱۲
فردا؛

نخستین کرسی نظریه‌پردازی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود

اولین کرسی نظریه‌پردازی در خصوص ساختار هستی تحت عنوان «تشکیک اتصالی وجود در حکمت متعالی» به همت گروه فلسفه و حکمت اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
نخستین کرسی نظریه‌پردازی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، نخستین کرسی نظریه پردازی در خصوص ساختار هستی تحت عنوان «تشکیک اتصالی وجود در حکمت متعالی» به همت گروه فلسفه و حکمت اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

 

این کرسی در روز چهارشنبه 17 شهریور ماه 1395 از ساعت هشت صبح در دانشکده الهیات این دانشگاه برگزار خواهد شد.

 

فنائی، حجت الاسلام شیخ شجاعی شورای نقد و  گرجیان، کاکائی، محمد رضایی، اساتید این دانشگاه داوری این کرسی نظریه پردازی را بر عهده دارند.

 

لازم به ذکر است، شرکت در این کرسی برای عموم آزاد است و علاقه مندان می توانند اطلاعات بیشتر در این موضوع را از طریق تماس با شماره تلفن 051-38806496 دریافت کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار