به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، واشینگتن پست در مطلبی نوشت: مبارزات انتخاباتی شکاف میان گروههای سیاسی را افزایش داده است. اما تمام رای دهندگان آمریکایی در یک مورد اتفاق نظر دارند. بر اساس نظرسنجی واشینگتن پست که در 50 ایالت آمریکا برگزار شده است، آمریکاییها معتقدند نتایج انتخابات پیش رو هر چه باشد، نمیتواند اتحاد را به آمریکا بازگرداند.
در این نظرسنجی، آمریکاییها همچنین اعلام کرده اند از تحولات فرهنگی که در حال تغییر کشورشان است واهمه دارند. آنها در پاسخ به این سوال که آیا آمریکای امروز ارزشهایی که در گذشته نشان میداد را حفظ کرده است، اظهار کرده اند کشورشان ارزشهای گذشته را کمتر بازتاب میدهد.
واشینگتن پست همچنین اعلام کرد جامعه آماری این نظرسنجی 74 هزار نفر بوده است. این نمونهبرداری گسترده کمک میکند تا درباره نگرش افراد مختلف در مسائل گوناگون بهتر نتیجهگیری شود.
در این نظرسنجی مشخص شده است دونالد ترامپ – نامزد حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا – و هیلاری کلینتون – رقیب دموکرات وی – نسبت به گذشته محبوبیت کمتری دارند. بخشی از شرکتکنندگان در این نظرسنجی نیز اعلام کرده اند آمریکا از مسیر اصلی خود کاملا دور شده است.
در سراسر آمریکا، 55 درصد شرکتکنندگان اعلام کرده اند ریاست جمهوری کلینتون به این کشور صدمه خواهد زد. همچنین 61 درصد نیز معتقدند در صورتی که دونالد ترامپ به ریاست جمهوری برسد، آمریکا با مشکل روبرو خواهد شد. تنها 4 درصد گفته اند هیچکدام از این نامزدها آینده کشور را تهدید نخواهند کرد.
در مجموع، اکثریت در 40 ایالت آمریکا اعلام کرده اند هیلاری کلینتون برای آمریکا مفید نخواهد بود. اما اکثریت در 44 ایالت این کشور گفته اند ریاست جمهوری ترامپ برای آینده آمریکا خطرناک خواهد بود.
این الگو در ایالتهای با اکثریت جمهوریخواه و دموکرات قابل پیشبینی بوده است. ایالتهایی که بیشترین رای را به خطرناک بودن ترامپ داده اند، -- مانند ورمونت، هاوایی، مریلند، ماساچوست، اورگن، کنتیکت، مین و کالیفرنیا -- اکثریت دموکرات هستند. آنها همچنین زنان، رای دهندگان جوان، رنگین پوستان و رای دهندگانی با مدرک دانشگاهی بوده اند.
ایالتهایی که در آنها کلینتون به عنوان تهدید برای آینده کشور معرفی شده است، وایومینگ، آیداهو، داکوتای شمالی، یوتا، اوکلاهما، کنتاکی، آلاباما، و لویزیانا بودند که اکثریت جمهوریخواه دارند. در بین این افراد، مردانی که سطح تحصیلات پایینتری دارند نظرات منفیتری نسبت به کلینتون داشته اند.
بدبینیها درباره نتایج انتخابات آمریکا نیز بسیار گسترده است. در سراسر آمریکا، 68 درصد رای دهندگان اعلام کرده اند نتیجه این رقابتها هرچه باشد، تاثیر ناچیزی بر کاهش شکاف میان احزاب سیاسی آمریکا خواهد داشت. تنها 30 درصد در اینباره نظر مثبت داشته اند.
در کل، شرکتکنندگانی که خود را لیبرال خوانده اند بیش از دیگران نسبت به این مورد بدبین بوده اند. اما رای دهندگانی که گفته اند بسیار محافظهکار هستند – مانند سیاهپوستان، اسپانیایی زبانها و اقلیت آسیایی تبار – نسبت به مسائل اظهار خوشبینی کرده اند.
72 درصد رای دهندگانی آمریکایی در این نظرسنجی اعلام کرده اند کشورشان ارزشهای گذشتهاش را از دست داده است. این افراد بیشتر در ایالتهای جمهوریخواه قرار دارند. این در حالی است که تنها 26 درصد اعلام کرده اند کشورشان از گذشته نیز بهتر عمل کرده است.
این الگوها نشان میدهند اختلاف نظر میان مردم آمریکا در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما افزایش یافته است. رای دهندگان جوانتر نسبت به مسنترها، درباره حفظ ارزشهای آمریکایی نظر مساعدتری داشته اند.