پیام انقلابی مقام عظمای ولایت نقطه عطفی در تاریخ تحولات منطقه خواهد بود
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، از روابط عمومی صداوسیما، علی عسکری روز پنج شنبه در نخستین نشست رشد و تعالی مراکز استان ها در ارومیه افزود: آمریکا نمی خواهد وضعیت اقتصادی ایران جان بگیرد و تعلل و بدعهدی آنها در برجام مشهود است.
وی ادامه داد: ما باید با اتکا به توانمندی داخلی و ظرفیت اقتصادی استان ها، فعالیت های امیدبخش را منعکس کنیم تا روحیه کار، اشتغال و تولید در جامعه بیش از پیش رشد کند.
رییس صدا و سیما به پیام رهبر معظم انقلاب درباره حج امسال اشاره کرد و یادآور شد: پیام بسیار انقلابی و کوبنده مقام عظمای ولایت درباره حج، نقطه عطفی در تاریخ تحولات این منطقه خواهد بود و اثرات فراوانی به همراه خواهد داشت.
وی ادامه داد: امروز جریان معاند و ضدانقلاب با فتنه گری قصد دارند مخاطبان صداوسیما را به سمت شبکه های ضد انقلاب و ضد ارزش های انسانی سوق دهند و وجود بیش از 200 شبکه ماهواره ای فارسی زبان معاند یا منحرف نشانه ای از این حرکت است که وظیفه مدیران وبرنامه سازان رسانه ملی را دو چندان می کند.