امام حسين (ع) فاتح قلوب آزادانديشان ظلم ستيز است
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اراك، در اين بيانيه آمده است: آري امروز و هر روز عاشورايي است كه مصاف پاكان و صالحان تاريخ را با شب انديشان ديو سيرت رقم ميزند و اينجا و هر جا كربلايي است براي آنها كه حسين انديش و حسين منش به مصاف شياطين ميروند.
اين بيانيه ميافزايد: ديروز حسين (ع) به ظاهر مغلوب شمشير و ناجوانمردي يزيديان شد و امروز حسين (ع) را فاتح قلوب آزادانديشان ظلم ستيز ميشناسند و ميدانند ديروز قلب حسين (ع) را با نهايت شقاوتشان شكسته و امروز قلوب حسينيان را با بيحرمتي جاهلانه به عاشورا به درد آوردند، امروز ملت مسلمان ايران داغدار بيحرمتي عدهاي اغتشاشگر كوردل است كه اصل اعتقادات ديني را مورد هجوم و بيحرمتي قرار دادهاند و با راهاندازي جريان فتنه عليه آرمانها و ارزشهاي بنيانگذار فقيد انقلاب اسلامي ايران و اصل متعالي ولايت فقيه و نيز با راهاندازي آشوبهاي خياباني در يكي از مقدسترين و حزن انگيزترين ايام سال، شقاوت يزيديان كوردل را تداعي كردند.
كاركنان، اساتيد، دانشجويان و دانشگاهيان منطقه5 دانشگاه آزاد اسلامي در پايان به عنوان نماينده جامعه بزرگ نخبگان و فرهيختگان دانشگاهي ايران اسلامي از مسئولان قضايي كشور تقاضاي برخورد جدي با برهم زنندگان نظم و آرامش عمومي جامعه و ريشهيابي اينگونه رفتارهاي غيرقابل توجيه براي خشكانيدن ريشههاي اين فتنه را داشته و مجددا با رهبر معظم انقلاب اسلامي پيمان بستند كه تا آخرين قطره خون خود، پشتيبان ولايت فقيه و ارزشهاي بلند مرتبه انقلابي- اسلامي ميهن باشند./انتهاي پيام/