آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۴۳۶۱

«جروزالیم پست» سند روابط دیرین رژیم‌های صهیونیستی و سعودی را رو کرد

روزنامه صهیونیستی «جروزالیم پست» با افشای نامه «آریل شارون» نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی به «عبدالله بن عبدالعزیز» شاه متوفی سعودی، پرده از روابط دیرین دو رژیم صهیونیستی و سعودی برداشت.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه الاخبار لبنان روز شنبه به نقل از جروزالیم پست افزود: این نامه در نوامبر سال 2005 میلادی نوشته شده و شارون در آن ابراز امیدواری کرده است که سعودی تحت رهبری ملک عبدالله بتواند از قدرت و نفوذش ، کشورهای معتدل در منطقه را برای تقویت فرصت های سازش، ثبات و پیشرفت تشویق کند.

 

کشورهای معتدل عربی ، کشورهائی هستند که در مقابل محور مقاومت ضد صهیونیستی صف آرائی کرده و در راس آنها رژیم سعودی قرار دارد.

 

نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی در این نامه با بیان اینکه « دست دوستی به سوی سعودی دراز می کند»، آورده است: امیدواریم فرصت همکاری و کار با شما را برای تحقق اهداف مشترک خود مانند سازش داشته باشیم.

 

این روزنامه صهیونیستی با بیان اینکه « نامه شارون به شاه سعودی سه ماه بعداز عقب نشینی اسرائیل از نوار غزه نوشته شده است» ، می افزاید: اما شارون سه هفته بعداز ارسال این نامه برای شاه سعودی سکته مغزی کرد.

 

جروزالیم پست نوشت: این نامه را « موشیه پرتز» یک یهودی متولد عراق که در خارج اسرائیل زندگی می کرد و با داماد ملک عبدالله روابط نزدیکی داشته، به ریاض برده است.

 

این روزنامه صهیونیستی با اشاره به « منافع منحصر به فرد بین اسرائیل و پادشاهی سعودی در زمان حاضر»، افزود: نامه شارون به ملک عبدالله سه سال بعداز ابتکار عمل سازش عربی ( ارائه شده توسط سعودی در سال 2002 در اجلاس سران عرب در بیروت) نوشته شده است و این شائعه را که شارون به این ابتکار سعودی پاسخ نداده است، منتفی می کند.

 

« اسحاق لیفانون» سفیر سابق رژیم صهیونیستی در مصر هم می گوید: نامه شارون به ملک عبدالله یک سند مهم تاریخی است و بهترین دلیل است که اسرائیل در پشت پرده درصدد بوده تا روند سازش فعال باشد.

 

جروزالیم پست به نقل از لیفانون افزود: این نامه تاکیدی بر روابط بین اسرائیل و سعودی ها است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار