کد خبر:۵۴۴۷۶۲

در اولین وعده غذایی به نوزاد چه بدهیم؟

به گفته محققان، دادن تخم مرغ و بادام زمینی به نوزادان در اولین وعده های غذایی موجب می شود ریسک آلرژی غذایی کاهش یابد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان بیمارستان کودکان کلورادو با بررسی ۱۴۶ مطالعه قبلی دریافتند زمان اولین وعده غذایی به کودک بر ریسک بروز آلرژی تاثیر دارد. همچنین آنها دریافتند هیچ ارتباطی در مورد این زمان و بروز بیماری های خودایمنی وجود ندارد.

 

محققان با «قطعیت متوسط» گزارش می کنند نوزادانی که در سن ۴ تا ۶ ماهگی تخم مرغ دریافت کرده اند دارای ریسک پایین تر ابتلا به آلرژی تخم مرغ هستند. و به کودکانی که در سن ۴ تا ۱۱ ماهگی بادام زمینی داده شده است نیز کمتر از کودکانی که در سنین بالاتر بادام زمینی دریافت کرده ا ند در معرض ریسک آلرژی به بادام زمینی قرار دارند.

 

طبق این مطالعه، دادن زودهنگام این دو ماده خوراکی به کودک می تواند موجب کاهش ۲۲ مورد ابتلا به آلرژی به تخم مرغ و ۱۸ مورد آلرژی به بادام زمینی در هر ۱۰۰۰ نفر شود.

 

طبق شواهد مطالعاتی، این رابطه در مورد ورود زودهنگام ماهی به رژیم غذایی کودک مشاهده نشد.

 

با این حال محققان عنوان می کنند برای رسیدن به قطعیت در مورد وجود این رابطه به مطالعات بیشتری نیاز است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار