آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۴۹۵۴
فانی:

۳۰ درصد مدارس توسط مردم و خیران ساخته شده است

وزیر آموزش و پرورش گفت: طی ۳ سال اخیر ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار متر مربع مدرسه در داخل کشور ساخته شده است اما همچنان با کمبود امکانادت و فضای آموزش و پرورش مواجه هستیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ۲۰۰  مدرسه برکت با یک هزار و 300 کلاس درس و اعتباری بالغ بر یک هزار و سیصد میلیارد ریال همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید به بهره‌برداری رسید و به عنوان هدیه مقام معظم رهبری به دانش‌آموزان مناطق محروم در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت.

 

علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در مراسم افتتاح همزمان 200 مدرسه برکت در مناطق محروم کشور اظهار کرد: آموزش و پرورش مهمترین نهاد کشور است و امروز با بیش از 13.5 میلیون دانش‌آموز بالاترین سرمایه کشور را در مدارس شاهد هستیم چرا که دانش‌آموزانی که امروز مشغول به تحصیل هستند آینده‌سازان کشورند.

 

وی افزود: آموزش و پرورش مهمترین نهاد کشور است چون زیرساخت نیروی انسانی موردنیاز کشور در این وزارتخانه شکل می‌گیرد. یعنی مدیران و کارگزاران آینده کشور هم‌اکنون دانش‌آموزان ما هستند.

 

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در سال تحصیلی جدید 13.5 میلیون دانش‌آموز در 107 هزار مدرسه کشور حتی در دورترین مناطق مشغول به تحصیل هستند، عنوان کرد: 950 هزار معلم وظیفه تعلیم و تربیت این تعداد دانش‌آموز را برعهده دارند.

 

فانی با اشاره به اینکه طی 3 سال اخیر 4 میلیون و 700 هزار متر مربع مدرسه توسط دولت ساخته شده است، افزود: از این میزان 30 درصد توسط مردم و خیران ساخته شده است. با این وجود همچنان با کمبود امکانات و فضای آموزشی مواجهیم.

 

وی مطرح کرد: حدود یک سوم مدارس کشور استاندارد نیست و امیدواریم تا پایان برنامه ششم توسعه بتوانیم آنها را ایمن کنیم.

 

وزیر آموزش و پرورش گفت: توسعه مشارکت در آموزش و پرورش از سیاست‌های مهم ما است و از این طریق امکانات مختلفی را از طریق دستگاه‌ها و نهادها به سمت آموزش و پرورش هدایت کردیم.

 

فانی خاطرنشان کرد: تا پایان سال 94 حدود 578 مدرسه توسط بنیاد برکت تحویل آموزش و پرورش شده است و امروز نیز شاهد افتتاح همزمان 200 پروژه با یک هزار و 257 کلاس درس هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار