آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۶۳۹۱

ربیعی: بیشتر مردم کشور از تسهیلات استفاده نمی‌کنند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه ۹۰ درصد وام ها را ۱۰ درصد جمعیت کشور دریافت می‌کنند، گفت: نیمی از جمعیت کشور هیچ گونه تسهیلاتی دریافت نکرده‌اند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی ربیعی شامگاه پنجشنبه در کارگروه اقتصاد مقاومتی استان گلستان اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی و سیاست‌های ابلاغی آن نسخه بی بدیلی برای هر کشوری است تا بتواند سرافرازانه ادامه حیات دهد.

 

وی برجام و توفیقات آن را در راستای اقتصاد مقاومتی و ایجاد تحرک در فضای بین الملل دانست و افزود: با دشمنی‌ها، توطئه‌ها و دسیسه‌ها تحول در اقتصاد داخلی سخت بود که با اقتصاد مقاومتی حاصل شد.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تحولات ایجاد شده پس از برجام اشاره کرد و ادامه داد: برجام و اجرای اقتصاد مقاومتی اثر دو جانبه داشت، تعامل با جهان را روان کردیم و در بخش امنیت اقتصادی ارز را ثابت نگه داشتیم.

 

وی با بیان اینکه تلاش کردیم به طور مداوم گره‌ها را باز کنیم، تصریح کرد: بخش اعظم گره‌ها مربوط به ساختارهای درهم تنیده بوده و تنها ۱۰ درصد مربوط به مسائل خارجی و مابقی ساختارهای درهم تنیده داخلی است.

 

ربیعی با تاکید بر اینکه دولت در زمینه ایجاد آرامش در جامعه موفق بوده است، خاطرنشان کرد: جامعه به آرامش و امنیت روانی نیاز داشت و این گام برداشته شد تا مردم به تله فقر نیفتند و خوشبختانه در این حوزه موفق بودیم.

 

وی ادامه داد: دولت تدبیر و امید تاکنون برای ۱۱ میلیون زن و کودک بیمه و برای ۱۷ هزار بچه یک وعده غذای گرم فراهم کرده و پوشش بیمه‌ای را گسترش داده است.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز مسکن حمایتی و اتمام مسکن مهر در این دولت خبر داد و اضافه کرد: تا پایان بهار سال آینده مسکن حمایتی خانواده‌های دارای دو معلول در کشور به پایان می‌رسد.

 

ربیعی در پایان یادآور شد: هیچ استانی متحول نمی‌شود مگر اینکه ذهنیت مسئولان و نخبگان آن تغییر کرده و هم نظری بین نخبگان و مسئولان ایجاد شود.

منبع:‌مهر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار