به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، آیتالله محسن اراکی در دوره آموزشی «تربیت مبلغ اقتصاد مقاومتی» در مدرسه معصومیه قم اظهار کرد: آنچه بر عهده حوزههای علمیه در خصوص بحث اقتصاد مقاومتی است 3 نکته بوده که باید از سوی حوزویان به جدیت پیگیری شود.
وی بیان کرد: «تبیین اقتصاد مقاومتی»، «ارائه راهکارهای اجرای اقتصاد مقاومتی در محدوده و حیطه فقه اسلامی» و «نقد اقتصاد غیرمقاومتی» به ویژه اقتصاد انحصاری که در کشور حاکم است فعالیتهای گستردهای را انجام داده و مسائل اقتصادی را به بوته نقد و بررسی بکشند.
استاد حوزه اضافه کرد: رسالتی که حوزویان بر عهده دارند تببین ابعاد فقهی اقتصاد مقاومتی است نه تبیین فنی و پیاده سازی اقتصاد مقاومتی. جوانب فنی و راهکارها بر عهده دانشمندان علم اقتصاد است و تببین فقهی کار که اساس اصلی این مهم بوده و اگر تببین نشود از دانشمندان علم اقتصاد کاری بر نمیآید بر عهده علما و اندیشمندان حوزه علمیه است.
وی افزود: متأسفانه امروز میلیونها هکتار زمین، هزاران معدن، جنگلهای سرسبز، آب و منابع زیرزمینی، چون تکلیف نداریم و کسی نیست که برنامهریزی داشته باشد، هیچ آوردهای برای اقتصاد کشور ندارد.
عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه باید نظام اولویتها در کشور پیاده شود، افزود: طبق منابع دینی و فقهی اسلام، نظام اولویت را مورد تأکید قرار داده، زیرا پول همیشه محدود است.