به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی کاظمی افزود: در حال حاضر با توجه به شیوع اعتیاد به مواد مخدر صنعتی، شیمیایی و مواد روانگردان به ویژه در میان نوجوانان و جوانان، ضرورت ایجاد فراکسیون پیشگیری از این معضل بیش از پیش احساس می شد.
وی اظهار کرد: بر اساس گفتگوهایی که با سایر نمایندگان مجلس شده و آنان نیز تاکید بر اهمیت مقابله با اعتیاد دارند، طرح تشکیل فراکسیون پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر مطرح شد و به زودی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی ارائه می شود.
کاظمی با اشاره به اینکه تشکیل این فراکسیون باعث می شود بسیاری از مسایل و بحرانهای ناشی از مصرف مواد مخدر صنعتی، شیمیایی و قرصهای روانگردان در جامعه حل شود، ادامه داد: البته تمامی ابعاد جلوگیری از شیوع مصرف مواد مخدر باید مورد توجه قرار گیرد، پیشگیری اولیه، حمایت از معتاد بهبود یافته و خانواده اش و درمان معتادان متجاهر و سالم ماندن سایر افراد از این آسیب خانماسوز مدنظر است.
نماینده مردم اردل و فارسان از توابع استان چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر از ضروریات جامعه است زیرا تمامی ساختارهای اجتماعی، اقتصادی و غیره را تحت الشعاع قرار می دهد.
به گفته کاظمی، ما بیش از گذشته نیاز به طراحی و عملیاتی کردن برنامه های اساسی برای جلوگیری از از بین رفتن جوانان کشور که مصرف مواد مخدر منجر می شود، داریم و باید تمام تلاش خود را با همراهی مردم و دولت در این زمینه بکار ببندیم.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نقش مردم در این زمینه تعیین کننده است، باید به آنان آموزش داد که چگونه فرزندان خود را در برابر وسوسه مصرف مواد مخدر صنعتی، شیمیایی و قرصهای روان گردان مصون نگه دارند، معتادان را چطور به سمت درمان هدایت کنند و وقتی فردی بهبود یافت، زمینه های اشتغال وی فراهم شده و خانواده نیز او را به جمع خود بپذیرد.
کاظمی خاطرنشان کرد: باید عزم ملی برای تحقق رویکرد مبارزه اجتماعی با مواد مخدر در کشور ایجاد شود و وقتی هر شهروندی در این زمینه احساس مسئولیت کند، زنجیره های آموزش، پیشگیری، درمان و حمایت نیز به هم متصل می شود.
نماینده مردم اردل و فارسان از توابع استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: بحث مبارزه با مواد مخدر از دغدغه های اصلی نمایندگان مجلس دهم است و باید تمام زمینه ها برای تحقق این رویکرد فراهم شود.
کاظمی ادامه داد: اعتیاد به مصرف موادمخدر تخریب کننده جسم و روح فرد است و باید هرچه سریعتر اقدام اساسی و عملیاتی برای مبارزه و پیشگیری از این معضل که در راس همه آسیب ها قرار درد، با همکاری دولت، نهادها و مردم انجام شود.