آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۷۲۲۱
سلطانی نژاد در نشست خبری عنوان کرد

افزایش ۱۰۰ درصدی محصولات کشاورزی/ رشد ۴ درصدی معاملات/ پاسخ شورای رقابت به درخواست پتروشیمی‌ها

مدیر عامل شرکت بورس کالای ایران جمع کل معاملات بازار فیزیکی در شش ماه نخست سال ۹۵ را۱۶۷.۷۲۴ میلیارد اعلام کرد که به نسبت شش ماه نخست سال گذشته ۴% افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حامد سلطانی نژاد مدیر عامل شرکت بورس کالای ایران در نشست خبری که صبح امروز باعنوان تبیین عملکرد این شرکت در شش ماهه نخست سال جاری برگزار شد ضمن عرض تسلیت بمناسبت اغاز ایام عزاداری اعلام کرد که بورس کالا رتبه ی نخست بازار بورس کشور را دارد.

 

وی تصریح کرد که بورس کالا۴۰% از  کل معاملات بازار سرمایه  را شامل میشود وی در ادامه افزود  جمع کل معاملات بازار فیزیکی  در شش ماه ی نخست سال ۹۵ را۱۶۷.۷۲۴ ملیارد اعلام کرد که به نسبت شش ماه نخست سال  گذشته ۴% افزایش یافته سلطانی نژاد با بیان اینکه محصولات جدیدی همچون سکه و ذرت   وارد بورس کالا میشوند  گفت عرضه ی محصولات  کشاورزی حدود۱۰۰%افزایش پیدا کرده است.

 

وی همچنین افزود با توجه به اینکه محصولات پتروشیمی قابلیت تبدیل به هم هستند و باید راجع به عدم شفافیت ها تمام راهها را ببندیم، گفت: البته ما مکانیزم عرضه های خاص را سالها است که فراهم کردیم و آمار عرضه نیز نشان دهنده ی این است که توانسته ایم زیرساختها را فراهم کنیم.

 

سلطانی نژاد در ادامه با تاکید بر اینکه در حوزه طلا آینده روشنی در بورس کالای ایران خواهد داشت که بر این اساس شاهد رشد ٢١٣ درصدی معاملات طلا در بورس بودیم، افزود: در عین حال هر دو هفته یکبار عرضه شمش طلا در بورس کالا صورت می گیرد. این در شرایطی است که معاملات طلا در بازارهای جهانی متلاطم است که این اتفاق باعث افزایش حجم معاملات بازار شده است.

 

وی همچنین گفت از جهت محصولات پتروشیمی بالغ بر ٣٠٠ نوع محصول متنوع عرضه می‌شود و تعداد کمی (انگشت شمار)از محصولات پتروشیمی بیرون از بورس کالا خرید و فروش می‌شود.

 

وی افزود ورود شورای رقایت به پرونده محصولات پتروشیمی در بورس کالا به دلیل  انحصاری بودن محصولات پتروشیمی بوده است و به تمام مطالباتی که پتروشیمی ها داشتند در شورای رقابت پاسخ داده شد. بر این اساس دستورالعمل مربوط پیش از ابلاغ هم برای نظرخواهی ارسال و در نهایت جلسه ای با حضور وزیر صنعت برگزار شد. قراردادهای بلندمدت ساز و کاری است که در بورس کالا وجود داشت و هم اکنون نیز اصلاحات در حال انجام است البته باید توجه داشت که کالاهای پتروشیمی بین مجتمعی هیچگاه مورد پذیرش بورس کالا نبوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار