آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۷۲۲۷

۱۰ استان کشور در گرد و غبار

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: امروز ۱۰ استان کشور درگیر وقوع پدیده گردو غبار خواهند بود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد اصغری گفت: هرچه به پایان هفته نزدیک می شویم بر میزان دمای هوا به ویژه در منطقه جنوب غربی کشور افزوده می شود و علت آن افزایش غبار انتقالی از سوی عراق است.

 

وی ابراز امیدواری کرد با گذشت زمان و فرونشینی ذرات گرد و غبار کیفیت هوای مناطق جنوب غربی کشور به استاندارد نزدیک تر شود؛ البته هر لحظه احتمال وقوع طوفان در عراق، سوریه و شمال عربستان و انتقال گرد و غبار به کشورمان وجود دارد. گردو غبار همچنان در خوزستان و ایلام وجود خواهد داشت.

 

کارشناس هواشناسی گفت: بر اساس نقشه های هواشناسی پیش بینی می شود به علت افزایش سرعت باد در استانهای چهارمحال و بختیاری، اصفهان، شمال فارس، مرکزی ، قم، سمنان و تهران شاهد ریزش گرد و غبار و کاهش کیفیت هوا به ویژه از بعد از ظهر باشیم.

 

اصغری افزود:در شرق کشور هم این وضع به ویژه در شهرهای میرجاوه، زابل و زاهدان حاکم خواهد بود.

 

وی درباره بارشها نیز گفت: امروز احتمال بارندگی در استان های چهارمحال و بختیاری، لرستان، اصفهان، شمال فارس، ارتفاعات هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان به ویژه در ساعات بعد از ظهر پیش بینی می شود.

 

کارشناس هواشناسی تاکید کرد:پدیده غالب هواشناسی امروز ایران، خنکی هوا است طوری که دمای هوای ورزقان در آذربایجان شرقی به 2 درجه زیر صفر رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار