آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۷۲۸۳
معاون سازمان نوسازی مدارس کشور:

۳۰ درصد مدارس کشور تخریبی است

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: ۳۰ درصد مدارس کشور تخریبی است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امان‌الله عباسی عصر امروز در جمع خیران مدرسه‌ساز استان سمنان اظهار داشت:در ابتدای پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به‌هیچ‌عنوان وضعیت مدارس کشور خوب نبود و 70 درصد مدارس آن زمان تخریبی بودند.

 

وی با بیان اینکه در آن زمان تعداد مدارس نیز بسیار بسیار کم بود خاطرنشان کرد: هنوز مدارس سه و چهار نوبته در آن زمان را فراموش نکرده‌ایم.

 

15 درصد از مدارس کشور دو نوبته است

 

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه امروز به برکت جمهوری اسلامی ایران و حضور به‌موقع مردم، مشکلات فضاهای آموزشی سه و چهار نوبته در کشور رفع شده است بیان کرد: امروز 15 درصد از مدارس کشور دو نوبته است.

 

عباسی با بیان اینکه باید با مدرسه‌سازی بیشتر مشکل دو نوبته بودن این تعداد مدارس در کشور را نیز حل کنیم خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه از آمار 70 درصد مدارس فاقد استحکام در ابتدای انقلاب اسلامی به آمار 30 درصدی مدارس تخریبی رسیده‌ایم باید تلاش کنیم که این آمار نیز کاهش‌یافته و به صفر برسد.

 

وی با اشاره به اینکه ورود خیران به امر مدرسه‌سازی برای رسیدن به این هدف ضروری است به حضور پرشور خیران مدرسه‌ساز به امر مدرسه‌سازی اشاره و بیان کرد: مدرسه‌سازی خیران مدرسه‌ساز، نماد وحدت میان دولت و ملت است.

 

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اضافه کرد: امروز باید همه در کنار هم قرارگرفته و با استفاده از سبک ایرانی ـ اسلامی در معماری مدارس، دانش‌آموزانی در تراز جمهوری اسلامی تربیت کنیم.

 

عباسی با اشاره به رویکرد دولت یازدهم در رفع مشکلات سیستم‌های گرمایشی مدارس کشور بیان کرد: دولت از سال 1392 ردیف اعتباری ویژه‌ای را برای استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی مدارس کشور پیش‌بینی کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار