به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر محسن رحیم نیا ا برگزاری سی و سومین همایش سالانه انجمن علمی روانپزشکان ایران در روزهای ۲۷ تا ۳۰ مهر ماه جاری، گفت: بدون همکاری حرفه ای نمی توان در حوزه سلامت روان -پیشگیری و درمان- به نتیجه بهینه و مطلوب رسید.
وی اظهار کرد: یکی از دو محور اصلی این همایش تقویت کار گروهی بین روانپزشکان، متخصصان مغز و اعصاب، متخصصان اعصاب داخلی، جراحان مغز و اعصاب، پزشکان خانواده، روانشناسان، مشاوران، روان پرستاران، مددکاران اجتماعی و ... است.
این فلوشیپ سایکوسوماتیک با تاکید بر کارگروهی در رسیدن به نتیجه مطلوب، گفت: بدون همکاری نمی توان در حوزه سلامت روان و درمان بیماران به نتیجه بهینه و مطلوب رسید.
وی افزود: شاغلینِ حرفه های مختلف مرتبط با سلامت روان، در صورتی که بتوانند با تعامل و همدلی به کار تیمی و هماهنگ بپردازند، خواهند توانست از حداکثر ظرفیتهایشان برای پوشش دادن همه نیازهای پیشگیری و درمان جامعه استفاده کنند. با توجه به این مسئله، تلاش شده است در این همایش روحیه کارگروهی در بین متخصصان تقویت شود.
دبیر اجرایی سی و سومین همایش سالانه انجمن علمی روانپزشکان ایران، یادآور شد: یکی از مهمترین اهداف همایش امسال، تلاش برای بازتعریفِ جایگاه هر یک از متخصصین این حیطه در ارتباط با دیگران است، تا بتوانیم بر اساس الگویی مورد توافق، در کنار هم برای هدف مشترک تامین سلامت روان جامعه تلاش کنیم.
این روانپزشک افزود: به همین دلیل در این همایش، علاوه بر روانپزشکان از سایر متخصص های رشته های مرتبط دعوت شده تا با ایراد سخنرانی و شرکت در مباحثات، درباره نحوه تعامل و همکاری به تبادل اطلاعات و تجربیات بپردازند.