به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هیأت پارلمانی از کشور آلمان امروز سهشنبه (13 مهرماه 95) با فریدون حسنوند رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتوگو کرد.
حسنوند در ابتدای این دیدار با اشاره به پیشینه خوب مناسبات ایران و آلمان از توسعه و گسترش روابط فیمابین در تمامی زمینهها اعم از اقتصادی، تجاری، سیاسی، فرهنگی، ورزشی و کشاورزی و بهویژه در حوزه انرژی استقبال کرد و گفت: تقویت روابط ایران و آلمان به عنوان دو کشور مهم و تأثیرگذار بهنفع دو ملت و دو کشور خواهد بود.
وی افزود: مجلس شورای اسلامی، کمیسیونهای تخصصی و گروه دوستی پارلمانی ایران و آلمان آمادگی هرگونه همکاری برای کمک به توسعه مناسبات دوستانه دو کشور در تمامی زمینهها را دارند.
رئیس کمیسیون انرژی در ادامه با اشاره به ظرفیتهای فراوان موجود در روابط دو کشور بهویژه در عرصه اقتصادی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران و آلمان ظرفیتهای فراوان بالقوهای دارند که میتوان از آنها به عنوان بسترهای توسعه همکارهای فیمابین بهره برد.
وی افزود: گسترش رفتو آمدها میان دو کشور عامل مؤثری در راستای ایجاد درک و تفاهم متقابل و شناخت ظرفیتهای بالقوه و وجوه مشترک دو کشور است.
حسنوند در پایان با اشاره به اینکه امروز اراده جمهوری اسلامی ایران برای اجرای برجام به تمام دنیا ثابت شده است و عدم انجام عملیاتهای بانکی با برخی کشورها و عدم انجام عملیاتهای بانکی با برخی کشورها و عدم فروش برخی تجهیزات به کشور تنها بخشی از بدعهدی آمریکا در اجرای توافقات است گفت: جمهوری اسلامی ایران با همه سوءظنی که به آمریکا و عملکردش در دوره انقلاب و پس از آن داشت به تمام تعهداتش عمل کرد و تمام کشورهای 1+5 اقدامات ایران مبنی بر پایبندی به برجام را تائید کردند و این کشورها 1+5 و سایر کشورها هستند که باید به تعهداتشان عمل کنند.
هیأت پارلمانی از کشور آلمان نیز در این دیدار خواستار گسترش ارتباطات فیمابین به ویژه همکاریهای اقتصادی و تجاری دو کشور شد.
این گروه با اشاره به نقش و جایگاه جمهوری اسلامی ایران در منطقه خاطرنشان کردند: جمهوری اسلامی ایران یکی از شرکای تجاری مهم ماست و ما از توسعه روابط با این کشور استقبال میکنیم.
این هیأت تصریح کرد: آلمان علاقمند به گسترش روابط دو جانبه و ارتقاء سطح مناسبات با جمهوری اسلامی ایران است و در همین زمینه استفاده بهتر از ظرفیتهای موجود بین دو کشور را خواستار شد.
هیأت پارلمانی آلمان با ابراز امیدواری از استفاده از فرصت پسابرجام در جهت تقویت روابط اقتصادی دو کشور تاکید کرد: تعهدپذیری ایران در اجرای توافقات برجام امری ارزشمند است که میتواند نوید بسیار خوبی برای ترسیم آینده اقتصادی دو کشور باشد.
وی در پایان با ابراز خرسندی از دیدارهای هیأت پارلمانی بر اهمیت رفت و آمدهای میان مجالس دو کشور تاکید کرد.