کد خبر:۵۵۰۲۲۶

تنبیه بدنی، دانش‌آموز را روانه بیمارستان کرد

قیصر قادری دانش‌آموز دبستان ادیب روستای خیرآباد بمپور که توسط معلمش مورد تنبیه بدنی قرار گرفته بود به دلیل شدت مصدومیت در بیمارستان ایران ایرانشهر بستری شد و تحت درمان قرار گرفت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، قیصر قادری دانش‌آموز پایه پنجم دبستان ادیب روستای خیراباد بمپور (واقع در استان سیستان و بلوچستان) که توسط معلمش مورد تنبیه بدنی شدید قرارگرفته بود به دلیل شدت مصدومیت در بیمارستان ایران ایرانشهر بستری شد و تحت درمان قرار گرفت.

 

رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان در همین راستا از تنبیه معلم مربوطه خبر داد.

 

غلامرضا باقری با بیان اینکه این اقدام کار زننده و خارج از عطوفت بوده‌است، گفت: تمام مراحل قانونی این موضوع در حال پیگیری است و معلم خاطی به واحد تخلفات آموزش و پرورش استان معرفی شده است. 

 

این مسؤول ادامه داد: آموزش و پرورش در برخورد با این‌گونه موارد و مسببین تنبیه بدنی دانش‌آموزان سخت برخورد می‌کند چرا که این عمل زشت باعث زیر سؤال رفتن شخصیت فرهنگیان دلسوز و پرتلاش و دانش آموزان می‌شود.

 

وی بیان کرد: مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز دستور داده‌اند این تخلف به صورت فوق‌العاده و خارج از نوبت رسیدگی شود و برخورد لازم با مدیر مربوطه به عنوان کسی که باید نظارت بر امر تربیت دانش اموزان می‌داشت و معلم خاطی به عنوان مسبب، صورت بگیرد.

 

باقری با بیان اینکه این حادثه در روز یکشنبه 18 مهرماه جاری رخ داده و هنوز این دانش‌آموز در بیمارستان تحت مداوا قرار دارد، افزود: یک تیم از آموزش و پرورش به عیادت این دانش‌آموز رفته و بحث درمان آن را نیز به طور ویژه پیگیری می‌کنند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار