به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نمایندگان در صحن علنی امروز سه شنبه 27 مهر ماه در جریان بررسی لایحه احکام دائمی برنامههای توسعه کشور که از سوی شورای نگهبان اعاده شده و متنی برای جایگزین ماده 8 آن کردند که بر اساس آن وظایف و ترکیب شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مشخص شد.
وظایف شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به شرح ذیل است:
1- سیاستگذاری برای ارتقای سلامت و امنیت غذایی و سلامت مواد غذایی، صادراتی و وارداتی
2- بررسی و تصویب برنامهها و تدابیر بخشی و فرابخشی در اجرای سیاستهای ناظر بر سلامت و امنیت غذایی
3- تعیین و پایش شاخصهای اساسی سلامت و امنیت غذایی
4- تصویب استانداردهای ملی پیوست سلامت برای طرحهای بزرگ توسعهای
5- تصویب برنامه اجرایی سامانه خدمات جامع و همگانی سلامت و امنیت غذایی
6- تصویب ساز و کارهای نظارتی و رسیدگی به گزارشهای نظارتی
7- ایجاد هماهنگی میان دستگاههای اجرایی مربوط
8- همچنین ترکیب شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به شرح ذیل است:
1- رئیس جمهور (رئیس)
2- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی(دبیر)
3- رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور
4- وزیر کشور
5- وزیر صنعت، معدن و تجارت
6- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی
7- وزیر آموزش و پرورش
8- وزیر جهاد کشاورزی
9- وزیر ورزش و جوانان
10- رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست
11- رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
12- یک نفر از اعضای هر یک از کمیسیونهای بهداشت و درمان، اجتماعی و برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر
13- سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره)
14- رئیس سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
15- یک نفر به عنوان نماینده انجمنهای علمی و تخصصی حوزه سلامت بنا به پیشنهاد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تأیید رئیس شورای عالی
16- یک نفر به عنوان نماینده انجمنهای علمی و تخصصی حوزه امنیت غذا و تغذیه بنا به پیشنهاد وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جهاد کشاورزی و تأیید رئیس شورای عالی
همچنین طبق تبصره این ماده مصوبات شورا با تأیید رئیس جمهور قابل اجراست.
آییننامه اجرایی این بند به پیشنهاد مشترک سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارتخانههای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جهاد کشاورزی تهیه میشود و حداکثر ظرف مدت شش ماه پس از ابلاغ این قانون به تصویب هیأت وزیران میرسد.