کد خبر:۵۵۲۱۷۸
اصغر جهانگیر:

نظالم قضایی کشور در صدد کاهش جمعیت کیفری است

رییس سازمان زندان‌ها گفت: زندان و زندانی بازتاب مشکلاتی است که در جامعه وجود دارد و ضروریست برای حل مشکلات زندان‌ها در برنامه ریزی های فرهنگی و اقتصادی به آن‌ها توجه داشته باشیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اصغر جهانگیر در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی گفت: شرایطی که در استان پیش آمده و همدلی و همکاری خوب مسئولین قضایی و اجرایی استان فرصت مناسبی را پیش آورده که باید آن را برای خدمت بیشتر به مردم مغتنم بشماریم.

 

وی با اشاره به ضرورت اتمام پروژه زندان تبریز گفت: ساخت زندان های جدید به منزله افزایش زندانیان نیست، بلکه این امر یک ضرورت برای ارتقای سطح استانداردها و تعطیلی زندان‌های فرسوده است.

 

مشاور رییس دستگاه قضا گفت: طبق فرمایش و بیانات مقام معظم رهبری نظالم قضایی کشور در صدد کاهش جمعیت کیفری و توسعه خدمات اصلاحی و تربیتی در زندان ها و ساماندهی وضعیت زندانیان است.

 

رئیس سازمان زندان‌ها گفت: بالاترین نرخ فراوانی جرم مربوط به زندانیان مواد مخدر است که بیش از نیمی از زندانیان کشور را تشکیل می‌دهند.

 

وی بر ضرورت همکاری نهادها برای حمایت از خانواده ها تاکید کرد و گفت: خانواده‌های زندانیان در معرض انواع آسیب‌ها هستند که اگر حمایت لازم از آنها صورت نگیرد، زمینه ورود آنها به چرخه جرم آماده می شود.

 

جهانگیر گفت: برای حل مشکلات زندانیان و خانواده های آنان همه نهادها و ارگان ها باید همکاری کنند.

 

استاندار آذربایجان شرقی نیز در این دیدار گفت: همه ما در هر مسئولیتی وظیفه خدمت به مردم را داریم که با همدلی می توان به این اصل بهتر پرداخت.

 

وی با اشاره به اقدامات قضایی صورت گرفته در استان گفت: در زمینه مبارزه با مواد مخدر اقدامات بسیاری خوی در سطح استان انجام شده است.

 

جبار زاده افزود: استانداری تبریز آماده همکاری لازم در زمینه اتمام عملیات ساخت زندان جدید تبریز و انتقال زندان فعلی به خارج از شهر است.

 

در ابتدای این دیدار رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی گزارشی از وضعیت قضایی استان ارائه کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار