آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۲۷۸۹

آموزش‌ پلیس انگلیس به بحرین برای توجیه قتل‌های حین بازداشت

پلیس انگلیس به پلیس بحرین آموزش‌هایی ارائه داده تا بر اساس آن بتواند خود را از پرونده کسانی که حین بازداشت‌ها و شکنجه کشته می‌شوند، کنار بکشد و بی‌گناه جلوه دهد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وبگاه «مورنینگ استار» انگلیس نوشت پلیس این کشور مشورت‌‌هایی را به پلیس بحرین در خصوص چگونگی توجیه کردن پرونده کسانی که حین بازداشت و بر اثر شکنجه کشته می‌شوند، ارائه داده است تا پلیس بحرین بتواند خود را در از اتهام دست داشتن در این قتل‌های احتمالی مبرا کند.

 

این وبگاه به نقل از سازمان حقوق بشری «ریبریف» افزود: این مشورت‌ها بخشی از یک توافق آموزشی با بحرین بوده که ارزش آن میلیون‌ها پوند است.

 

در ادامه این گزارش آمده است: نیروهای امنیتی، به صورت روزانه شکنجه و اعدام می‌کنند و هر دو اینها بر اساس قوانین بین‌المللی ممنوع است.

 

وضعیت بد حقوق بشر در بحرین اخیر با پرونده «محمد رمضان» بار دیگر نگاه‌ها را به سمت خود جلب کرد؛ وی کارمند سرویس امنیت فرودگاه است که سال 2014 پس از دستگیری در گردهمایی معارضان به اتهام دست داشتن در سازماندهی انفجار مواجه شد. محمد رمضان با اعتراف اجباری زیر شکنجه محکوم به مرگ شده است و نمی توان این حکم را تغییر داد.

 

ریبریف در گزارش خود نوشته است: مقامات عالیرتبه در پلیس بحرین از پلیس ایرلند شمالی درخواست کرده‌اند به آنها مشورت‌هایی در خصوص مبارزه با شکایت‌های انجام شده علیه پلیس ارائه دهند.

 

بنا به گزارش مذکور، این درخواست‌ها بر تحقیقاتی درباره کشته‌شدگان و مجروحان حین شکنجه و چگونگی ارتباط با خانواده‌های قربانیان در این حالات بوده است.

 

«مایا فوا» مدیر ریبریف در این خصوص گفت: این وحشتناک است که انگلیس مشورت‌هایی در این خصوص بخ بحرین می‌دهد؛ بحرین  افرد بی‌گناهی مانند محمد رمضان را شکنجه می‌کنند تا به زور آنچه را مجبور به اعتراف به جنایاتی کند که مجازات آن اعدام است و در ادامه خانواده‌های آنها را برای شکایت نکردن در این خصوص میترساند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار