آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۴۳۹۶
نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت:

امام ارزشهای دینی را در ایران و کشورهای منطقه احیا کرد

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت گفت: تا چند وقت دیگر شاهد حضور پرشور میلیونی مردم از اقصی نقاط کشورها در کربلا خواهیم بود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید علی قاضی‌عسکر  عصر امروز در جمع مردم مرکز استان خراسان شمالی در مسجد امام رضا(ع) با بیان اینکه ظرفیت‌های زیادی داریم که باید به آن توجه کنیم، اظهار داشت: شاید به ظرفیت‌های خودمان واقف نباشیم، اما دشمنان خوب این ظرفیت را می‌دانند.

 

وی با اشاره به اینکه خداوند امتیازات زیادی را به ما داده است که شاید به دیگران داده نشده است، با اشاره به نهضت عاشورا خاطرنشان کرد: در نهضت عاشورا پیروز میدان امام حسین(ع) و یارانش شدند و درس‌های بزرگی به ما دادند که باید همواره به آن توجه کنیم.

 

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت اضافه کرد: حضرت زینب(س) با افشاگری‌هایی که داشتند باعث شد تا نهضت عاشورا برای نسل‌های بعد بماند.

 

وی همچنین به اثرات شعر در حوزه اهل‌بیت(ع) اشاره کرد و افزود: شعر در راستای تحریک احساسات مردم خیلی نقش دارد، از این‌ رو شاهد به کار رفتن شعر در حوزه نهضت حسینی و اهل‌بیت(ع) هستیم.

 

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت، تلاش‌های رژیم پهلوی برای کم‌رنگ کردن ارزش‌های اسلامی و دینی را برشمرد و بیان کرد: رضاخان و پسرش سکولار را ترویج دادند، اما  امام آمد و دین را احیا کرد و امروز به یُمن تلاش‌های بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ارزش‌های دینی احیا شده و حتی این رویه و رویکرد به کشورهای مختلف صادر شده است.

 

قاضی‌عسکر به تلاش‌های آمریکا در سوریه برای پیشبرد اهداف خویش و حمایت از تروریست‌ها اشاره کرد و یادآور شد: با این‌ همه، آمریکا در سوریه به ذلت و درماندگی افتاده است و تلاش دارد تا با فرصت خواستن و آتش‌بس موقت مزدوران خودشان را نجات دهد.

 

وی توضیح داد: از سویی اسلام قدرتمند و با شکوه هرچه تمام‌تر در مقابل تروریست‌های داعش ایستاده است.

 

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت با بیان اینکه اربعین حسینی را پیش رو داریم، گفت: تا چند وقت دیگر شاهد حضور پرشور میلیونی مردم  از اقصی نقاط کشورها در کربلا خواهیم بود.

 

قاضی عسکر با توصیه‌هایی چند به مسلمانان جهان تصریح کرد: هرچه توسط دشمن به ما فشار وارد شود باید مثل حضرت زینب(س) صبر داشته و بدانیم که خداوند ما را یاری خواهد کرد.

 

وی در پایان تبیین کرد: نباید در مقابل دشمن هیچ‌گاه ترسید، بلکه همواره باید  در مقابل آنان ایستاد.

منبع:‌فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار