به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مصطفی کواکبیان رئیس هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در اجلاس بین المجالس جهانی در ژنو در دیدار با رئیس مجلس سوریه گفت: موضع ایران در قبال سوریه تغییر نمی کند و جمهوری اسلامی به حمایت خود برای تقویت پایداری ملت سوریه در برابر جنگ تروریستی و اقتصادی ادامه می دهد.
وی افزود: پایداری ملت، ارتش و رهبری سوریه تنها راه پیروزی بر تروریسم و حامیان آن است.
کواکبیان اضافه کرد: برخی از کشورهای غربی و عربی درحالی از نگرانی برای ملت سوریه دم می زنند که از هیچ تلاشی برای حمایت و تجهیز تروریست ها به منظور ویران کردن سوریه و آواره کردن ملت آن دریغ نمی کنند.
رئیس مجلس سوریه نیز در این دیدار با اشاره به روابط تاریخی سوریه و ایران گفت: ما دریک نبرد مشترک با تروریسم و تند روی هستیم.
خانم هدیه عباس اضافه کرد: ملت سوریه قدردان حمایت های جمهوری اسلامی ایران ازآن ها در جنگ با تروریسم هستند.
دو طرف دراین دیدار روابط دوجانبه، آخرین تحولات منطقه و راه های تقویت مواضع مشترک در موضوعات مختلف را بررسی کردند.
مصطفی کواکبیان نماینده تهران بعنوان رییس هیات، کاظم جلالی نماینده تهران، علیرضا ابراهیمی نماینده رامیان، حمیده زرآبادی نماینده قزوین، مجتبی ذوالنوری نماینده قم ، عباس علی پوربافرانی نماینده نائین، محمود نگهبان سلامی نماینده خواف اعضای هیات اعزامی مجلس شورای اسلامی به یکصد و سی و پنجمین اجلاس بین المجالس (ipu) درژنو هستند.