به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر امیرمحسن ضیایی، جمعه شب در شورای معاونان جمعیت هلال احمر کشور که در محل فرمانداری شهرستان زنجان برگزار شد، افزود: مردم آسیب دیده در کانون توجه جمعیت هلال احمر هستند و به همین دلیل خدمات این جمعیت حساس است و باید سریع و به موقع باشد.
وی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران بر اساس اخلاق و کرامت انسانی که از اهداف و اصول این جمعیت است عمل می کند اظهار کرد: فعالیت های انساندوستانه و صلح دوستانه جمعیت هلال احمر عبادت محسوب می شود و باید خدمات ارائه شده از سوی این نهاد ایمن و استاندارد باشد و به هیچ وجه اجازه خدمات غیرایمن و غیر استاندارد را ندارد.
ضیایی با اشاره به اینکه خدمات این جمعیت باید به موقع و مبتنی بر شواهد و علوم باشد افزود: برای خدمات رسانی مناسب و بهینه به آسیب دیدگان و موفقیت های روزافزون در ماموریت ها باید با ایجاد بسترهای لازم مردم نوعدوست را به صحنه آورد.
وی تصریح کرد: مردم همراه و همگام با اهداف و ارزش های این جمعیت هستند و در انجام کارها میزان استفاده از ظرفیت های مردمی باید به عنوان یک شاخص بسیار مهم مورد توجه باشد.
ضیایی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر باید به سمت تعالی هرچه بیشتر سوق یابد، به راهبردهای سازمانی این جمعیت که طی 2 برنامه پنج ساله از سال 96 اجرا خواهد شد اشاره کرد و گفت: باید دید این جمعیت در چشم انداز 10 ساله که همه ارکان در آن مشارکت جدی و همه جانبه خواهند داشت در کجا می خواهد قرار گیرد.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور گفت: این جمعیت یک سازمان تخصصی، حرفه ای، مردمی و مبتنی بر برنامه و اهداف ترسیم شده است و باید روش مند، منظم و حرفه ای نیز کار کند.
ضیایی با تاکید براینکه این جمعیت نه یک نهاد ساده بلکه یک نهاد فراگیر و بزرگ است و تفاوت بسیار زیادی با نهادهای دولتی دارد، افزود: اهداف و ارزش های جمعیت هلال احمر در مسیر اسلامی قرار گرفته است و به همین دلیل نیز همه فعالیت ها در این نهاد مردمی به عنوان عبادت تلقی می شود.
وی اظهار کرد: افراد عاشق خدمت در جمعیت هلال احمر پای کار هستند و در اصل این جمعیت یک نهاد خوشنام است و باید به عنوان وارثان این نهاد خوشنام در خدمت به آسیب دیدگان از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نکنیم.
ضیایی با بیان اینکه هیچکس نظر منفی به جمعیت هلال احمر که یک سرمایه بزرگ اجتماعی است ندارد افزود: پرچم هلال احمر، آرامش و اطمینان خاطر را برای افراد جامعه به ارمغان می آورد و لازم است تمام ظرفیت ها را برای ارائه خدمات به آسیب دیدگان به داخل این نهاد آورد.
وی با اشاره به اینکه باید ظرفیت های مردمی جمعیت هلال احمر بیش از پیش تقویت شود و در حد وسع و توان همبستگی اجتماعی را با جلب و جذب جوانان و داوطلبان ارتقا داد، تصریح کرد: جمعیت هلال احمر باید به صورت مرتب و منظم با جذب شدگان در ارتباط باشد و رهایشان نکند و در کنار این از ظرفیت های بخش خصوصی نیز در راه رسیدن به اهداف ترسیم شده بهره بگیرد.