آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۶۸۸۱

نمایندگان سازمان بهداشت جهانی از بیمارستان الزهرا اصفهان بازدید کردند

جمعی از مشاوران بین المللی اعتبار سنجی و نمایندگان سازمان بهداشت جهانی(WHO) از مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) اصفهان بازدید کردند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اعتبارسنجی به معنای ارزیابی کیفیت فرآیندهای سازمانی و عملکرد آن بر طبق استانداردهای مکتوب، مصوب و منطبق با استانداردها بوسیله افراد مجرب و متخصص است.


سازمان یا بیمارستانی مورد ارزیابی قرار می گیرد که بصورت داوطلبانه اما رسمی از سازمان اعتبارسنجی تقاضا کند و در همین راستا گروه اعتبارسنجی با استفاده از استانداردهای مرتبط، بیمارستان را مورد ارزیابی قرار می دهد و پس از تجزیه و تحلیل یافته ها، درجه انطباق و پیروی از استانداردها به آن مجموعه اعلام می شود.


سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هدف از این بازدید و همچنین برگزاری نشست مشترک را بازنگری اعتبارسنجی بیمارستانی و همچنین تحلیل و بررسی نسل نوین اعتبارسنجی ملی بیمارستان های ایران عنوان کرد.


دکتر کیانوش جهانپور گفت: هیات مذکور همچنین بر لزوم بازنگری و ارتقاء مداوم اعتباربخشی بیمارستانی تاکید کردند.


وی افزود: نتایج و جمع بندی های این هیات پس از تجمیع اعلام خواهد شد.


مشاوران بین المللی اعتبار سنجی و نمایندگان سازمان جهانی بهداشت(WHO) پیش از این از بیمارستان میلاد و قلب شهید رجایی تهران بازدید کردند و دوشنبه شب وارد اصفهان شدند.


برگزاری نشست های متعدد با کارشناسان ارزیابی و اعتبارسنجی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز از جمله برنامه های روز سه شنبه آنان بود.


بیمارستان الزهرا(س) در کلانشهر اصفهان بعنوان بزرگترین و جامع ترین بیمارستان استان دارای حدود یکهزار تخت است.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار