به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از کامپیوترورلد، با نصب این هدست در برابر نمایشگر گوشی و فعال کردن دوربین آن میتوان اقلام مجازی را به اتاق نشیمن یا محل کار اضافه کرد، فیلم های سه بعدی مشاهده کرد و بازی های واقعیت مجازی پرهیجان را اجرا نمود.
گوگل تعدادی نرم افزار و برنامه سازگار با دی دریم را هم طراحی کرده که برخی از آنها را اخیرا در معرض دید علاقمندان قرار داده است. اکثر این برنامه ها بازی های ویدئویی مسابقه ای یا تیراندازی هستند و البته قرار است در آینده برنامه های حرفه ای و کاری متناسب با دی دریم هم عرضه شود.
قرار است، در هفته های آینده یوتیوب و Hulu هم برنامه های موبایلی سازگار با دی دریم را عرضه کنند. نتفلیکس هم در حال طراحی برنامه خاص سازگار با دی دریم است و برخی بازی های مشهور مانند Run Derby و Need For Speed هم با آن سازگار خواهند شد.
فروش این هدست از طریق وریزون و بست بای در آمریکا، کانادا، انگلیس، آلمان و استرالیا صورت می گیرد. مهم ترین مزیت دی دریم نسبت به هدست های تولیدی دیگر شرکت ها مانند Oculus Rift یا HTC Vive قیمت اندک آن است. Oculus Rift یا HTC Vive تنها با رایانههای شخصی دارای پردازندههای قدرتمند سازگاری دارند.
یکی دیگر از جذابیت های این هدست امکان مشاهده اقلام مختلف به صورت سه بعدی و خرید آنها در صورت تمایل است که فرایند تجارت الکترونیک و خرید آنلاین را به تجربه ای به شدت جذاب و متفاوت مبدل خواهد کرد. دی دریم تنها 220 گرم وزن دارد و قرار است در ماه های آینده گوشیهای بیشتری با آن سازگار شوند.