به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مجموع ثروت پولدارها در شاخص میلیاردرهای بلومبرگ ۰.۸ درصد نسبت به روز جمعه رشد کرد و تا پایان معاملات بازار نیویورک، به ۴.۴ تریلیون دلار رسید.
پس از اینکه اف بی آی اعلام کرد اتهامی بر کلینتون در ارتباط با استفاده وی از سرور ایمیل معمولی وارد نیست، سرمایه گذاران نسبت به شانس پیروزی این نامزد دموکرات امیدواری بیشتری پیدا کردند و در نتیجه بهبود ریسک پذیری آنها کمک کرد بازارهای سهام و کالای جهان صعود کنند.
کمکهایی که میلیاردرهای آمریکا برای مبارزات انتخاباتی به کلینتون اهدا کرده اند، نشان می دهد آنها ترجیح می دهند وی رییس جمهور شود. طبق آمار بلومبرگ، ۱۷ میلیاردر آمریکایی به این نامزد دموکرات کمک کرده اند.
به گفته رابرت لاتس، مدیر سرمایه گذاری شرکت کابوت ولث منیجمنت، دیدگاه بازار این است که ریاست جمهوری کلینتون از نظر قوانین و میزان تغییراتی که در اقتصاد روی خواهد کرد، مشابه هشت سال گذشته و کمتر از تغییراتی خواهد بود که در صورت پیروزی ترامپ اتفاق می افتد.
میلیاردرهای آمریکا یک سوم از رتبه بندی ثروت بلومبرگ را به خود اختصاص داده اند و بزرگترین رشد را در میان این گروه داشته و ۲۲ میلیارد دلار به ثروتشان افزوده شد.
جف بزوس، بنیانگذار شرکت آمازون که با ۶۸.۲ میلیارد دلار ثروت، سومین میلیاردر بزرگ جهان است روز دوشنبه ۲.۶ میلیارد دلار پولدارتر شد در حالیکه وارن بافت با ۶۶ میلیارد دلار ثروت، ۱.۵ میلیارد دلار و بیل گیتس با ۸۶.۳ میلیارد دلار ثروت، ۱.۵ میلیارد دلار دیگر پولدار شد.