روحانی در غبارآلودترین استان: برجام یعنی دریچه‌ها باز شده و هوای آزاد آمده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۰۲۵۷

روحانی در غبارآلودترین استان: برجام یعنی دریچه‌ها باز شده و هوای آزاد آمده است

رئیس‌جمهور گفت: برجام یعنی یک فضای جدید، یعنی تنفس جدید، برجام یعنی دریچه‌ها باز شده و هوای آزاد آمده و مردم از این فضا استفاده و بهره‌برداری می‌کنند؛ برجام اعجاب جهانیان را برانگیخت.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن روحانی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران که برای افتتاح چند پروژه عمرانی و نفتی به خوزستان سفر کرده، در مراسم بهره‌برداری از طرح‌های توسعه میادین نفتی غرب کارون، با بیان اینکه سرزمین خوزستان سرزمین مقدسی است و سرزمین استادگی‌ها، دلاوری‌ها، شرف و عزت است، گفت: به روان پاک همه شهیدان و جانبازان این خطه درود می‌فرستیم و همه آنان افتخار ما هستند.

 

وی افزود: یکی از بخش‌هایی که پس از برجام زحمات زیادی را بر دوش گرفتند کارکنان وزارت نفت بودند. برجام یعنی یک فضای جدید. یعنی تنفس جدید. برجام یعنی دریچه‌ها باز شده و هوای آزاد آمده و مردم از این فضا استفاده و بهره‌برداری می‌کنند.  در باز شده تا ما کار کنیم و فعالیت کنیم. خب هوای تازه آمده هوای تازه برای سلامتی و تحرک ماست. یکی از بخش‌هایی که از این فضا باید اسنتفاده می‌کرد وزارت نفت بود و به حق همانطور که خود برجام اعجاب جهانیان را برانگیخت اولین اعجاب برجام هم صنعت نفت بود. خیلی‌ها می‌گفتند سال‌ها طول می‌کشد صادرات نفت به دو میلیون بشکه برسد و به این زودی‌ها با این رقم نمی‌شود رسید.

 

رئیس‌جمهور با بیان اینکه نفت از برجام حداکثر استفاده را کرد، اظهار داشت: ما باید از این فضای مناسب به خوبی استفاده کنیم. غرب کارون یکی از میدان‌های فعالیت ما بعد از دوران جنگ تحمیلی است. برای استفاده از این منابع و میدان‌ها بخوبی وارد میدان عمل شدیم. قبل ازاین دولت بخشی از طرح‌ها پیاده و بهره‌برداری شد، امروز الحمدالله بعد از سه سال از رقم بالای 250 هزار بشکه‌ای حرف می‌زنیم.این منطقه باید به بیش از یک میلیون برسد و برای این کار به سرمایه و تکنولوژی نیاز داریم.

نظرات شما
امیدی
Iran, Islamic Republic of
۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۷
کس نگوید که دوغ من ترش است ،به نظر می رسد قرار نیست در این دولت عقل حاکم باشد.
23
2
ناشناس
۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۸
به نظر میاد دوغ ترشش خوشمزه تره ، البته آن ماست ه که ترشش زیاد چنگی به دل نمیزنه ولی آن هم با یک نمک و فلفل مشکل اش حل میشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۱
و باز هم سریال بازی با کلمات
22
1
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۸
عجب رو۰۰۰۰ دارند بعضی ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
1
م.ج
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۰
از قدیم گفته اند خجالت هم چیز خوبی است، بابا تو دیگه کی هستی؟!!!!!
0
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۵
. در خبرها امده که می خواهد خاک و زمین مناطق ازاد
را به خارجی ها بفروشد. اهای ازادگان به داد کشور برسبد. ببینید در پسابرجام دارد چه ... می کند!!!!!!۱۱
0
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۶
تیترش چه با حاله
خخخخخخخخخخخخخخخخ
0
1
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۴
این سخنان رییس جمهور به نظر من توهینی شدید به مردم هست.
مردم عزیز زاهدان خیلی متانت به خرج دادن که حرفی نزدن.
0
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۴
سرتو از شیشه ماشین بیرون بیار و یه نفس عمیق بکش تا بفمی برجام باهامون چکار کرده!
0
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۰۰:۳۰
بابا این بنده خدا حالش دست خودش نیست خودش هم نمی دونه داره چی میگه .
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار