کمیته امداد خود را رقیب خیریه ها و سازمان های مردم نهاد نمی داند و در سیاست های کلان سعی می کند به سمت مردمی و اجتماعی شدن حرکت کند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهندس سید پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد در این بخشنامه مدیران کل کمیته امداد استان ها را موظف کرد تا به منظور پرهیز از هرگونه موازی کاری خیریه ها و مراکز نیکوکاری از ایجاد مراکز نیکوکاری در محدوده فعالیت موسسات خیریه توانمند غیر وابسته به کمیته امداد خودداری شود تا ضمن تعامل و تبیین موضوع از ظرفیت این موسسات بهره برداری لازم به عمل آید.
در این بخشنامه تاکید شده است برابر با بند ۱۱ ماده ۱۶ اساسنامه کمیته امداد امام(ره)، ارتباط و هماهنگی با موسسات خیریه و تشکل های نیکوکار مردمی داخل و خارج از کشور به منظور تعامل و تبادل تجربه و بهره گیری از ظرفیت های آن ها در جهت انجام حمایت های مادی و معنوی از محرومان با تقویت و گسترش مشارکت های مردمی از وظایف این نهاد است.
پیش از این رئیس کمیته امداد تاکید کرده بود که این نهاد خود را رقیب خیریه ها و سازمان های مردم نهاد نمی داند و در سیاست های کلان سعی می کند به سمت مردمی و اجتماعی شدن حرکت کند، به طوریکه برون سپاری خدمات این نهاد را در دستور کار خود قرار داده است.
شایسته ذکر است؛ شبکه های نیکوکاری از سال ۹۲ جهت نهادینه سازی و مدیریت احسان و نیکوکاری در ایران با استقرار شبکه ارتباطی و حمایتی- مردمی با محوریت مراکز نیوکاری آغاز به کار کرده اند که بر همین اساس هم اکنون ۹۳۰ مرکز نیکوکاری در سطح کشور فعالیت می کنند، این درحالی است که خیران و نیکوکاران کشورمان در پنج ماهه نخست سال جاری ۵۲میلیارد تومان به این مراکز کمک کرده اند.