آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۷۸۸

پایان مدارس سنگی ناایمن در کشور

پایان مدارس سنگی ناایمن در کشور امروز با همکاری بنیاد مستضعفان و وزارت آموزش و پرورش رقم خورد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پایان مدارس سنگی ناایمن در کشور امروز با همکاری بنیاد مستضعفان و وزارت آموزش و پرورش رقم خورد.

حسین دهقان، رئیس بنیاد مستضعفان در آئین آغاز عملیات اجرایی برچیدن مدارس ناایمن سنگی در کشور گفت: امروز همه ما در سطح ملی به نقطه‌ای از بلوغ رسیده‌ایم که کنش‌ها را تجزیه و مسیر را با هزینه کمتر و بازدهی بیشتر طی کنیم.

وی افزود: دوران خطا گذشته و باید تجربه گذشته را به عنوان بهترین سرمایه استفاده کنیم. فردا محصول تصمیم امروز است.

دهقان بیان کرد: به دنبال برپایی میز محاکمه نیستیم و باید شروع کنیم و بسازیم نباید نگاه به عقب کرد برای پیدا کردن مقصر، زمان کنونی باید نقطه‌ای برای آینده‌ای بهتر باشد که به آن افتخار کنیم. نظام آموزشی می‌شود کلاس، محتوا و مربی و البته همه اینها منتج به یک نتیجه روشن نمی‌شود و زمانی موفق می‌شویم که به سمت تمدن پیش رویم.

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به وضعیت مدارس در دهه‌های گذشته اظهار داشت: ما نسلی بودیم که پنج‌پایه در یک کلاس درس می‌خواند و یک معلم چندین درس را آموزش می‌داد. امروز شرایط تغییر کرده و نباید اجازه داد وصله‌های نامتناسب، به‌نظام آموزش کشور آسیب بزند.

وی با تأکید بر شعار رئیس‌جمهور در زمینه جمع‌آوری مدارس کپری و سنگی گفت: ما در مسیر تحقق این شعار گام برداشته‌ایم و معتقدیم که این کار شدنی است. امروز خیرین مدرسه‌ساز در نقاط مختلف کشور حتی در مناطقی که دانش‌آموز کمی دارند، در حال ساخت مدرسه‌اند.

وی با اشاره به برگزاری اولین دوره آموزشی توانمندسازی مربیان و ارده‌ای دانش آموزی بنیاد مستضعفان گفت: باید به سمت استانداردسازی اردو‌ها پیش رویم. امروز نقطه آغاز برای یک سفر برای کنش‌گری محلی و جهانی است همچنین می‌خواهیم این سفر روشن، آگاهانه و مسئولانه باشد و عزت طلبی را انجام دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار