آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۶۴۳

۷۰ میلیون دانش‌آموز و معلم در آمریکا هک شدند

یک دانشجوی آمریکایی به هک‌کردن نرم‌افزار آموزش ابری شرکت «پاوراسکول» و سرقت اطلاعات میلیون‌ها دانش‌آموز و معلم اعتراف کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، متیو لین، ۱۹ ساله، دانشجوی دانشگاه ماساچوست آمریکا پذیرفته که هکرها از اطلاعات سرقت شده توسط وی برای اخاذی از شرکت خدمات آموزشی پاوراسکول و درخواست باج از مؤسسات آموزشی استفاده کرده‌اند.

وی دیروز سه‌شنبه برای حل‌وفصل اتهامات مطرح شده در یک دادگاه فدرال در شهر ووستر واقع در ایالت ماساچوست حاضر شد. این دادگاه مربوط به هک دو شرکت مرتبط با این خدمات آموزشی بود که هدف اخاذی قرار گرفته بودند.

در اسناد دادگاه، نام شرکت‌های آسیب‌دیده ذکر نشده است، اما فردی مطلع تأیید کرد که پاوراسکول یکی از قربانیان بوده است. برآورد می‌شود که داده‌های ده‌ها میلیون کودک از این طریق افشا شده است. نرم‌افزار شرکت پاوراسکول توسط بیش از ۱۸۰۰۰ مدرسه برای پشتیبانی از بیش از ۶۰ میلیون دانش‌آموز در آمریکا مورداستفاده قرار می‌گیرد.

لیا فولی، دادستان ایالت ماساچوست آمریکا در بیانیه‌ای گفت: اقدامات این دانشجو باعث ایجاد ترس در والدین شده؛ زیرا اطلاعات فرزندانشان به دست مجرمان افتاده است. وکیل لین دانشجوی مجرم به درخواست‌ها برای اظهارنظر پاسخ نداد.

شرکت پاوراسکول، مستقر در فولسوم ایالت کالیفرنیا، این نفوذ هکری را در دی‌ماه فاش کرد. این شرکت گفته که پس از اطلاع از موضوع تصمیم گرفته برای جلوگیری از انتشار عمومی داده‌ها، باج موردنظر فرد هکر بپردازد.

پاوراسکول اوایل این ماه اعلام کرد که چندین مدرسه نیز درخواست‌های اخاذی دریافت کرده‌اند.

به گفته مقامات قضایی، لین در شهریور گذشته از اعتبارنامه‌های برخط یک پیمانکار شرکت پاوراسکول برای دسترسی به شبکه آن و به‌دست‌آوردن داده‌های دانش‌آموزان و معلمان استفاده کرده است. او در ماه دسامبر داده‌های دانش‌آموزان و معلمان را به یک سرور که از یک ارائه‌دهنده خدمات فضای ذخیره‌سازی ابری در اوکراین اجاره کرده بود، منتقل کرد.

چند روز بعد، پاوراسکول درخواست باج‌خواهی این هکر را دریافت کرد که در آن هشدار داده شده بود نام، نشانی، شماره تأمین اجتماعی و سایر داده‌های حساس متعلق به بیش از ۶۰ میلیون دانش‌آموز و ۱۰ میلیون معلم فاش خواهد شد، مگر اینکه ۲.۸۵ میلیون دلار بیت‌کوین پرداخت شود.

این هکر به جرم اخاذی سایبری، سرقت هویت و دسترسی بدون مجوز به رایانه‌های محافظت شده حداقل به دو سال زندان محکوم خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار