به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید جواد علوی درباره سرد مـزاجان اظهار داشت: سردمزاجان غذاهایی مصرف کنند که گرم بوده، در رطوبت و یبوست معتدل باشد مثل گوشت گوسفند که با زیره و دارچین و پیاز پخته باشند.
به گفته وی سبزیهایی مانند ترب, نعنا, تره تیزک(شاهی), تره و ترخون برایشان مفید است همچنین شیرینیهایی که از شکر و عسل, گردو و بادام تهیه شده باشد مفید است.
میوههای بسیار شیرین برای سرد مراجان مفید است
این کارشناس طب سنتی افزود: میوههای بسیار شیرین برای سرد مراجان مفید است بهتر است که این افراد از آب سرد و یخ دوری کنند, بوهای خوش مثل نرگس و گل شب بو استشمام کنند و ورزشهای قوی انجام دهند و قبل از ورزش بدن را ماساژ دهند.
علوی ادامه داد: زمان استحمام را طولانی نکنند، زیرا موجب خشکی بدن میشود و بعد از بیرون آمدن از حمام، به بدن عطر مناسب بزنند.
وی بیان داشت: در کلیات طب سنتی ایران آمده است که سردمزاجان باید غذاهایی استفاده کنند که سبب خشک شدن رطوبتهای زاید شود مثل گوشت کبک و تیهو که با ادویه پخته باشند, در جاهای مرتفع سکونت کنند تا در معرض نور آفتاب قرار بگیرند و از نَـم و رطوبات محفوظ باشند.
سردمزاجان در هنگام خالی بودن معده، بیشتر به فعالیت بدنی بپردازند
این کارشناس طب سنتی اضافه کرد: در هنگام خالی بودن معده، بیشتر به فعالیت بدنی بپردازند. زمان استحمام را طولانی کنند تا رطوبتهای بدن کاهش یابد همچنین از پرخوری و پر خوابی دوری کنند.