آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۰۵۰۵

نسخه طب سنتی برای سرد مزاجان

یک کارشناس طب سنتی تدابیر سردمزاجان از منظر طب سنتی را تشریح کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید جواد علوی درباره سرد مـزاجان اظهار داشت: سردمزاجان غذاهایی مصرف کنند که گرم بوده، در رطوبت و یبوست معتدل باشد مثل گوشت گوسفند که با زیره و دارچین و پیاز پخته باشند.

 

به گفته وی سبزی‌هایی مانند ترب, نعنا, تره تیزک(شاهی), تره و ترخون برایشان مفید است همچنین شیرینی‌هایی که از شکر و عسل, گردو و بادام تهیه شده باشد مفید است.

 

میوه‌های بسیار شیرین برای سرد مراجان مفید است

این کارشناس طب سنتی افزود: میوه‌های بسیار شیرین برای سرد مراجان مفید است بهتر است که این افراد از آب سرد و یخ دوری کنند, بوهای خوش مثل نرگس و گل شب بو استشمام کنند و ورزش‌های قوی انجام دهند و قبل از ورزش بدن را ماساژ دهند.

 

علوی ادامه داد: زمان استحمام را طولانی نکنند، زیرا موجب خشکی بدن می‌شود و بعد از بیرون آمدن از حمام، به بدن عطر مناسب بزنند.

 

وی بیان داشت: در کلیات طب سنتی ایران آمده است که سردمزاجان باید غذاهایی استفاده کنند که سبب خشک شدن رطوبت‌های زاید شود مثل گوشت کبک و تیهو که با ادویه پخته باشند, در جاهای مرتفع سکونت کنند تا در معرض نور آفتاب قرار بگیرند و از نَـم و رطوبات محفوظ باشند.

 

سردمزاجان در هنگام خالی بودن معده، بیشتر به فعالیت بدنی بپردازند‌

این کارشناس طب سنتی اضافه کرد: در هنگام خالی بودن معده، بیشتر به فعالیت بدنی بپردازند‌. زمان استحمام را طولانی کنند تا رطوبت‌های بدن کاهش یابد همچنین از پرخوری و پر خوابی دوری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار