آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۱۷۴۶
منتجب نیا در پیش‌کنگره حزب مردم‌‌سالاری:

جامعه سیاسی بدون تحزب یک شعار پوچ و توخالی است

قائم مقام دبیر کل حزب اعتماد ملی با بیان اینکه نظام حزبی تنها مدل مورد قبول عقلاست گفت: نباید اجازه داد تا استبداد حزبی یا جبهه‌‌ای به وجود و یا اتحاد اصلاح‌طلبان و اصولگرایان رمز پیروزی آنهاست.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجةالاسلام رسول منتجب‌نیا قائم مقام دبیر کل حزب اعتماد ملی در همایش پیش کنگره پانزدهم حزب مردمسالاری که عصر امروز (جمعه 28 آبان) در کانون فرهنگی توحید برگزار شد، حیات اجتماعی و تنظیم روابط اجتماعی و سیاسی افراد در جامعه را بر چهار مقیاس تبیین و اظهار کرد: براسس این 4 مقیاس می‌توان دیوار ساختار جامعه را تنظیم کرد نخستین مقیاس عقل و منطق است که بسیار معیار مناسبی برای سلامت جامعه محسوب می‌شود. مقیاس دوم شرع و آموزه‌های وحیانی است که این موضوع مکمل منطق عقل است. مقیاس سوم عرف است و مقیاس چهارم نیز عقلانیت است. 

 

وی ادامه داد: یکی از مسائلی که می‌توان 4 شاقول بر روی آن تکیه کرد توسعه همه جانبه جامعه است.

 

قائم مقام دبیر کل حزب اعتماد ملی توسعه سیاسی را منوط به وجود آزادی و دموکراسی در کشور عنوان کرد و گفت: آزادی در کشور نیز منوط به وجود احزاب در کشور است. 

 

منتجب‌نیا تاکید کرد: دموکراسی و جامعه مدنی بدون وجود حزب یک شعار پوچ و توخالی است در رابطه با مسائل سیاسی جامعه می‌توان 4 حالت را تعریف کرد ابتدا استبداد و دیکتاتوری، دوم روشهای پوپولیستی، سوم نظام هیئتی و محفلی (لویی‌جرگه‌ای) و مدل آخر نیز مدل تحزب است. 

 

وی افزود: در مدل تحزب باید انتخابات حزبی باشد و احزاب فراگیر در کشرو وجود داشته باشند و با یکدیگر رقابت کنند و در این مسیر باید همه بزرگان سیاسی عقل و خرد خود را در قالب احزاب تجمیع کنند و تنها مدلی که عقلای عالم آن را قبول دارند نظام حزبی است. 

 

قائم مقام دبیر کل حزب اعتماد ملی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: نباید اجازه داد که استبداد حزبی و جبهه‌ای به وجود بیاید. اتحاد اصلاح‌طلبان و اصولگرایان رمز پیروزی آنهاست و می‌توان اتحاد را در قالب ائتلاف و کرامت افراد تعریف کرد و ائتلاف در قالب لویی‌جرگه مورد قبول عقلا نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار