شعر بزرگترين سرمايه معنوي کشور به شمار مي رود
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۲۴۵
سعيد يوسف نيا:

شعر بزرگترين سرمايه معنوي کشور به شمار مي رود

شاعر  برگزيده سومين جشنواره بين المللي شعر فجر گفت: جايگاه و مقام  والاي شعر بين تمامي هنرها  و خدادادي بودن اين موهبت، شعر را به  بزرگترين سرمايه معنوي  کشور تبديل کرده  است.

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، سعيد يوسف نيا با بيان اين مطلب گفت: مسئولان و متوليان فرهنگ بايد با ايجاد فضاي مناسب علاوه بر حفظ و حراست از اين سرمايه معنوي کشور در راستاي ارتقاي سطح کيفي و کمي شعر و شاعري گام بردارند و از جمله اقدامات مهم مسولين فرهنگي مي توانم به برگزاري جشنواره شعر فجر اشاره کنم.

خالق اثر «خلاصه اي از باران» در خصوص شکل گيري جريان هاي مختلف شعري در کشور افزود: بعد از پيروزي انقلاب اسلامي در کشور جريان هاي مختلفي در حوزه شعر شکل گرفت که دو بعد داشت يکي جريان هاي که اصيل نبودند و مانند حبابي بي استقامت؛ ديگري جريان هاي که اصيل بودند ريشه در سنت و آداب رسوم ما داشتند و برگرفته از فطرت پاک و بيانگر ارزش هاي والاي انساني بود.

وي تاکيد کرد: اين جريان ها بايد بگونه اي و با تدابيري درست از سوي مسئولين و متوليان فرهنگ کشور شناسايي شوند و زمينه رشد و تقويت آنها فراهم شود.

مراسم افتتاحيه چهارمين جشنواره بين المللي شعر فجر شنبه سوم بهمن ماه در استان بوشهر برگزار مي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار