دو سوم طرح هاي درماني دولت در استان فارس به بهره برداري رسيده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۲۵
وزير بهداشت:

دو سوم طرح هاي درماني دولت در استان فارس به بهره برداري رسيده است

وزير بهداشت در مراسم افتتاح پروژه‌هاي درماني استان فارس با بيان اينكه دو سوم طرح هاي درماني دولت در استان فارس به بهره برداري رسيده است، گفت: افتتاح و بهره‌برداري پروژه‌هاي درماني نمادي از حركت رو به جلوي ميهن اسلامي در دولت نهم است.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از شيراز، دكتر لنكراني، ششم تيرماه در مراسم افتتاحيه پروژه هاي درماني شهرستان هاي داراب، فيروز آباد، لامرد و ني ريز كه به روش ويدئو كنفرانس در سالن مديريت دانشگاه علوم پزشكي شيراز برگزار شد، اظهار داشت: در حالي كه از سفر اول هيئت دولت به اين استان بيش از يك سال و دو ماه نمي گذرد، اما دو سوم اين طرح ها به نتيجه رسيده و هيچ پروژه اي در بخش درمان وجود ندارد كه روند اجرايي آن شروع نشده باشد.

وي تصريح كرد: با افتتاح 12 طرح، شاهد توسعه در بخش درمان استان فارس هستيم و اميدواريم با افتتاح پروژه هاي مصوب سفر مقام معظم رهبري به اين استان شاهد تغيير محسوس و جهشي در نظام سلامت استان فارس باشيم.

دكتر لنكراني يادآور شد: بيش از 300 تخت به تخت هاي بيمارستان هاي فارس افزوده شده است و اين ميزان در پنج سال آينده به 2000 تخت خواهد رسيد.

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي خاطرنشان كرد: با توجه به جايگاه استان فارس به عنوان محل ترانزيت اصلي در سطح ملي و منطقه اي، بايد توان خود را براي بالا بردن امكانات اين بيمارستان ها و بخش درمان افزايش دهيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار