لزوم توجه به كيفيت آموزش در طرح کاهش دوره کارشناسی
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۲۶۱
وزير علوم در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو» تاکید کرد:

لزوم توجه به كيفيت آموزش در طرح کاهش دوره کارشناسی

وزير علوم، تحقيقات و فناوري كيفيت در آموزش عالي را ملاك اصلي دانست و گفت: كيفيت مبناي اصلي آموزش است كه در كاهش دوره كارشناسي بايد به آن توجه شود.

دكتر كامران دانشجو در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، طرح كاهش دوره ليسانس از چهار سال به سه سال، در مرحله كارشناسي قرار دارد.

وي افزود: در حال حاضر اين طرح در قسمت آموزش وزارت علوم در حال پيگيري است.

وزير علوم يادآور شد: دو طرح براي اجراي كاهش دوره كارشناسي مطرح است كه سه ترمي شدن و يا فصلي شدن، اين دو طرح هستند كه مرحله بررسي را طي مي كنند.

دانشجو گفت: تمام تلاشمان را در راستاي كيفي كردن اين طرح انجام خواهيم داد تا لطمه‌اي به كيفيت دوره وارد نشود.

وي كيفيت را براي آموزش عالي كشور اصل و مبنا دانست و بيان داشت: كيفيت در آموزش عالي يك ملاك محسوب مي شود.

وزير علوم در پايان تصريح كرد: اين طرح فعلاً در مرحله كارشناسي است و پس از بررسي‌ها و جمع بندي‌ها از طريق قانوني پيگيري خواهد شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار