کد خبر:۵۶۲۶۴۵
عکسی که اسلامستیزی ترامپ را فاش کرد +تصویر
بزرگنمایی یک عکس، از برنامههای رئیسجمهور منتخب آمریکا و گزینۀ موردنظرش برای تصدی وزارت امنیت داخلی این کشور علیه مسلمانان پرده برداشت.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه پرس تیوی، بزرگنمایی از یک عکس از برنامههای دونالد ترامپ، رئیسجمهور منتخب امریکا، دربارۀ گزینۀ موردنظرش برای وزارت امنیت داخلی و برخی از سیاستهای احتمالی از جمله تفتیش عقاید مسلمانان و همچنین مخالفت با ورود تمامی پناهجویان سوری پرده برداشته است.
این اسناد پس از آن فاش شد که کریس کوباچ، از مقامات کانزاس روز یکشنبه درحالیکه این مدارک را به دست داشت پس از ملاقات با ترامپ با وی در باشگاه بینالمللی گلف در «بِدمینستر» نیوجرسی عکس گرفت.
این اسناد که در آن عنوانی موسوم به «وزارت امنیت داخلی، برنامه استراتژیک کوباچ برای 365 روز نخست» به چشم میخورد به شایعات دربارۀ اینکه کوباچ گزینۀ احتمالی برای این پست کلیدی است، بیشازپیش دامن زده است.
از سرگیری طرح ثبت ورود و خروج امنیت ملی (NSEERS) که مطابق با آن «تمامی بیگانگان از مناطق پرخطر ردگیری میشوند» اولین سیاستی است که در این اسناد به آن اشارهشده است.
.jpg)
تفتیش عقاید مهاجران از جمله طرح سؤالاتی دربارۀ «حمایت از شریعت اسلامی و جهاد» از دیگر مواردی است که در این اسناد به آن پرداخته شده است.
این اسناد همچنین به ممنوعیت کامل ورود پناهجویان از سوریه اشاره دارد که با درج عبارت «پذیرش پناهجویان سوری را به صفر برسانید» بر آن تأکید شده است.
در این اسناد همچنین بهطور تلویحی به بازداشت و اخراج مهاجران غیرقانونی و همچنین توسعۀ «دیوار 386 مایلی (حدود 621 کیلومتری) موجود فعلی» در مرز آمریکا و مکزیک اشارهشده است.
کوباچ طرح ثبت ورود و خروج امنیت ملی را پس از حملات 11 سپتامبر در دورۀ ریاستجمهوری جرج دبلیو بوش ارائه کرد.
بر اساس این طرح، برخی از درخواستکنندگان مهاجرت به آمریکا باید روند مصاحبه، انگشتنگاری و نامنویسی در دفاتر دولتی را طی کرده و بهطور مرتب مورد بازرسی قرار گیرند.
در پی انتقادات شدید گروههای حقوق بشری، وزارت امنیت داخلی امریکا در سال 2011 این طرح را باطل کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.