به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حميدرضا برادرانشركا، رئیس اسبق سازمان مدیریت و برنامهریزی كشور به شرق گفته است: رشد نقدينگي در كشور هماكنون بسيار بالاست و چيزي در حدود ٣٠درصد را نشان ميدهد و دولت نيز آن را پذيرفته است. از آنجا كه حجم نقدينگي موجود بسيار بالاست، بنابراين رشد آن نيز، رقم چشمگیری را نمايان ميكند. هرچند رشد نقدينگي بالا در اقتصاد ايران عجيب نيست. بانك مركزي درحالحاضر بايد توضيح دهد كه اين نقدينگي در اثر چه اقدامي حاصل شده است. به نظر ميرسد دولت ناچار بود درآمد حاصل از نفت را به ريال تبديل کرده و به خزانه ميريخت و در اين شرايط نخواسته بانكها در شرايط ركودي، منابع پولي خود را از دست بدهند و بنابراين خود وارد عمل شده است.
نزديك به انتخابات، رقباي انتخاباتي مسائلي كه مورد سؤال مردم است را مطرح ميكنند. در اينجا مسئولان بايد وظيفه خود بدانند كه بلافاصله به اين پرسشها پاسخ داده و به ابهامات خاتمه دهند. زمانيكه در سازمان برنامهوبودجه مسئوليت داشتم، وقتي اظهارنظر مردمي در قالب بريده جرائد از سازمان منتشر ميشد، كارشناسان را فراخوانده و از آنها ميخواستم پاسخ آنها را به شيوهاي منطقي و مؤدبانه بدهند، زيرا مسئولان، بايد پاسخ پرسشهاي مردم را بدهند.
اين پرسشها از اكنون تا زمان انتخابات بيشتر هم مطرح خواهد شد و مسئولان بايد گوشبهزنگ باشند و كارشناسان خود را بسيج كنند و به محض طرح پرسش از سوي مردم، به آنها پاسخ دهند، اما اكنون ميبينيم با وجوديكه پرسشهاي پرشماري در شبكههاي اجتماعي در رابطه با موضوعات مختلف اقتصادي مطرح است، پرسشها بيپاسخ ميماند. گواينكه مسئولان، پاسخگويي را وظيفه خود نميدانند. در حقيقت، طرح پرسش از مسئولان نزديك به انتخابات طبيعي است، آنچه غيرطبيعي است، پاسخندادن مسئولان به پرسشهاي مردم است.