آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۱۷۵۱

ترامپ کشور‌های همسو با بریکس را تهدید کرد

رئیس‌جمهور آمریکا گفت: کشور‌هایی که با بلوک بریکس همسو هستند، به دلیل اقدامات ضد آمریکایی خود، با تعرفه ۱۰ درصدی مواجه خواهند شد.
ترامپ کشور‌های همسو با بریکس را تهدید کرد

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، دونالد ترامپ اظهار کرد: از دوشنبه هفتم جولای (۱۶ تیر)، ارسال نامه‌هایی به اقتصاد‌های بزرگ را آغاز خواهد کرد که در آنها تعرفه‌های تجاری آمریکا به کشور‌های مختلف تشریح شده است.

ترامپ در پستی در شبکه «تروث سوشال» گفت: هر کشوری که خود را با سیاست‌های ضد آمریکایی بریکس همسو کند، مشمول تعرفه ۱۰ درصدی اضافی خواهد شد. هیچ استثنایی برای این سیاست وجود نخواهد داشت. ترامپ بار‌ها از این بلوک که اعضای بنیانگذار آن شامل برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی هستند، به دلیل تلاش‌هایش برای توسعه جایگزین‌های تجاری جدید برای آمریکا انتقاد کرده است.

در قلب این تلاش‌ها، ایجاد واحد پولی بریکس است تا بتواند به عنوان جایگزینی برای دلار آمریکا عمل کند، اگرچه این بلوک به تازگی اعلام کرده است که در حال حاضر، چنین برنامه‌ای ندارد.

بریکس، کشور‌های مصر، اندونزی، ایران، عربستان سعودی و امارات عربی متحده را در سال ۲۰۲۴ به عنوان اعضای کامل به این گروه اقتصادی افزود.

اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا در حالی صورت می‌گیرد که اجلاس بریکس در برزیل برگزار می‌شود؛ جایی که این گروه اقتصادی افزایش تعرفه‌های تجاری را محکوم و همچنین از حملات تجاوزکارانه واشنگتن به ایران انتقاد کرد.

طبق گزارش رویترز، اظهارات ترامپ پس از آن مطرح می‌شود که ظاهرا مهلت ۹ جولای ترامپ برای اعمال تعرفه‌های تجاری به اول اوت موکول شده است. ترامپ پیش از این، ۹ جولای را مهلتی برای کشور‌ها در دستیابی به توافق‌های تجاری با دولت خود تعیین کرده بود، اما تاکنون فقط بریتانیا، چین و ویتنام به توافقاتی با آمریکا دست یافته‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار