آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۳۳۷۸

لبنان هم ادعای صهیونیست‌ها علیه ایران را رد کرد

رئیس فرودگاه بین‌المللی رفیق الحریری بیروت، ادعاهای رسانه‌های رژیم صهیونیستی مبنی بر ارسال سلاح از ایران به حزب‌الله و سوریه از طریق این فرودگاه را تکذیب کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «فادی الحسن» رئیس فرودگاه بیروت ادعاهای رسانه‌های رژیم صهیونیستی مبنی بر ارسال سلاح از ایران به حزب‌الله از طریق این فرودگاه را تکذیب کرد.

 

به نوشته پایگاه خبری «العهد» لبنان، رئیس فرودگاه بیروت گفت: «دشمن اسرائیلی خبری منتشر کرده مبنی بر اینکه یکی از شرکت‌های هواپیمایی ایران از طریق فرودگاه بین‌المللی رفیق الحریری، اقدام به ارسال سلاح از لبنان به سوریه کرده که این جبر صحت ندارد».

 

فادی الحسن افزود: ریاست فرودگاه رفیق الحریری به شدت این ادعا را تکذیب می‌کند و اعلام می‌کند که این خبر بی‌اساس است.

 

وی از رسانه‌های محلی لبنان خواست از انتشار اخبار اعلام شده از سوی رژیم صهیونیستی، خودداری کنند؛ چرا که اسرائیل با این اخبار می‌خواهد به آوزاه لبنان و فرودگاه بین‌المللی رفیق الحریری لطمه بزند.

 

معاون نماینده ایران در سازمان ملل چهارشنبه (دیروز) نیز ادعاهای مطرح شده از سوی تل‌آویو مبنی بر انتقال سلاح با هواپیماهای مسافربری را بی‌پایه و اساس خواند.

 

«دنی دانون» نماینده تل‌آویو در سازمان ملل روز گذشته در نامه‌ای به شورای امنیت مدعی شده بود که ایران از هواپیماهای مسافربری برای ارسال سلاح برای حزب‌الله استفاده می‌کند.

 

«غلامحسین دهقانی» معاون نماینده ایران در سازمان ملل در واکنش به این ادعا، نامه‌ای به شورای امنیت ارسال کرد و اظهارات نماینده اسرائیل را «بی‌پایه و اساس» خواند.

 

در این نامه آمده است: «آن نامه یک بار دیگر حامل انبوهی از اتهامات بی‌پایه و اساس است که طبق معمول بدون ارائه هرگونه مدرکی، علیه کشور من طرح شده است.»

 

آقای دهقانی با رد ادعای تل‌آویو مبنی بر نقض قطعنامه‌های شورای امنیت توسط ایران، این اظهارات را «پوچ و ریاکارانه» توصیف کرد.

 

خبرگزاری رویترز هم نوشت که نامه دانون به شورای امنیت سازمان ملل، هیچ مدرک و شاهدی برای اثبات ادعاهای تل‌آویو ارائه نکرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار