به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، لاله عویدزاده - رزیدنت طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تقویت کودکان اظهار داشت: مصرف عصاره گوشت در تقویت کودکان بسیار موثر است.
به گفته وی عصاره گوشت (یک شیوه پخت عصاره گوشت این است که حدود 150 گرم گوشت گوسفندی ترجیحاً با استخوان در یک ظرف شیشههای در بسته بگذارید و داخل یک دیگ پر از آب بر روی حرارت قراردهید تا طی چندین ساعت پخته شود به طوریکه عصاره گوشت خارج شود. این عصاره را میتوان به تنهایی یا در پخت غذاهای دیگر استفاده کرد.)
رزیدنت طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف تخم مرغ عسلی (وقتی آب جوش آمد تخم مرغ 5-6دقیقه در آب بجوشد و سپس با کمی نمک خورده شود.) نیز به تقویت کودکان کمک میکند.
عوید زاده ادامه داد: نخوداب نیز یکی از غذاهایی است که بسیار به تقویت بدن کمک میکند میتوان کمی نخود را که از شب قبل خیسانده اید و چند بار آب آن را عوض کرد با مقدار مناسب آب و یک تکه چوب دارچین و کمی نمک و فلفل خوب پخته به اندازه تحمل، بیمار آب آن را بخورد. اضافه کردن یک قاشق غذاخوری برنج می تواند در گرفتن نفخ نخود کمک کننده باشد. البته میتوان تکه ای گوشت ماهیچه نیز به این ترکیب اضافه کرد.
وی بیان داشت: کباب کردن انواع گوشتهای زودهضم مثل گوشت بره، بلدرچین و مرغ در مراحل بعدی موجب تقویت قوا و جسم میشود.
رزیدنت طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: شیربادام نیز بسیار در تقویت بدن کمک کننده است به این ترتیب که 10 تا 15 عدد بادام درختی را کمی در آب خیسانده پوست آن را گرفته و با یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری عسل یا شکر در مخلوط کن ریخته شود به ترکیب بدست آمده شیربادام گفته میشود, در این ترکیب از شیر استفاده نمیشود.
عوید زاده اضافه کرد: در این فصل سال استفاده از شلغم و کدو حلوایی در دستور غذاها میتوانند به عنوان آنتی اکسیدان قوی سیستم ایمنی را تقویت کنند.
وی خاطرنشان کرد: کدو حلوایی را میتوان به صورت پوره ،حلوا یا ته چین مرغ و گوشت و یا در خورشت استفاده کرد. برای پختن کدو حلوایی پوست آن را کنده و برشهای نازک زده شود سپس با مقادیر کمی آب بپزید. یک ترکیب خوب کدو حلوایی با چند آلو و چند تکه مرغ و رب گوجه درخورشت است, حلوای کدو حلوایی را هم با کمی شکر و دارچین میتوان درست کرد.