کد خبر:۶۸۶۵۸۱

با فواید رب گوجه آشنا شوید

بنابه گفته محققان دانشگاه فنی والنسیا در اسپانیا، رب گوجه فرنگی برای سلامت روده‌ها مفید است. محققان از سال‌ها پیش تاکنون، به بررسی انواع غذا‌ها از نظر فوایدی که برای بدن دارند و اینکه کدام یک می‌توانند از خطرات ابتلا به بیماری‌های مزمن بکاهند و به طور کلی سلامت را بهبود بخشند، پرداخته‌اند و اکنون مشخص شده، رب گوجه فرنگی در بهبود شرایط روده‌ها بسیار موثر است.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بنابه گفته کارشناسان تغذیه، غذا‌های حاوی پروبیوتیک، مانند انواع ماست ها، کفیر یا کیمچی، می‌توانند جمعیت باکتری‌های خوب در روده‌مان را افزایش داده و روی سلامت کلی بدن‌مان تاثیر بگذارند. اخیرا محققان دانشگاه فنی والنسیا در اسپانیا، در مورد چگونگی تعامل باکتری‌های روده با آنتی اکسیدان‌ها، به بررسی پرداختند و متوجه شدند که رب گوجه فرنگی که سرشار از آنتی اکسیدان است می‌تواند در حضور باکتری‌های خوب در روده، اثر بسیار خوبی روی روده‌ها بگذارد.

گوجه فرنگی از آنجایی که حاوی رنگدانه و آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است، به مراقبت از سلول‌ها در برابر عوامل مخرب می‌پردازد. این محققان پی برده‌اند که گوجه فرنگی ویژگی‌های پروبیوتیکی هم دارد و می‌تواند فعالیت باکتری‌های مفید در روده را افزایش دهد. آن‌ها در گوجه فرنگی، نوعی از گونه‌های اصلی باکتری‌های خوب را پیدا کرده‌اند که می‌تواند با آنتی اکسیدان موجود در خود گوجه فرنگی در تعامل بوده و اثرات مفیدی روی سلامت روده بگذارند.

از طرفی محققان با بررسی مصرف پخته یا خام گوجه فرنگی به این نتیجه رسیدند که ویژگی‌های آنتی اکسیدانی گوجه فرنگی، وقتی به صورت خام مصرف می‌شود، هنگام مراحل هضم از بین می‌رود. اما شکل پخته و رب آن، می‌تواند انجسام آنتی اکسیدان لیکوپن را هنگام هضم بیشتر کرده و آن جذب بدن شود؛ بنابراین رب گوجه فرنگی نسبت به گوجه فرنگی خام، فواید بیشتری دارد.

این محققان می‌گویند، رب گوجه فرنگی حاوی پروبیوتیک و آنتی اکسیدان است که با مصرف آن یا گوجه فرنگی پخته شده، می‌توانید در افزایش باکتری‌های روده موثر باشید و بدین ترتیب سلامت روده و به طور کلی بدن‌تان را افزایش دهید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار