رب هاي گوجه فرنگي خانگي خطرناک هستند
سازمان غذا و دارو هشدار داد
مدير آزمايشگاه غذا و داروي دانشگاه در خصوص خطر وجود نگهدارنده بنزوات سديم در رب هاي گوجه فرنگي خانگي هشدار داد.
تعداد نظرات: ۷
آزادي
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۵
اتفاقا مردم درست فكر مي كنند كه به سمت محصولات سنتي حركت كرده اند آخه تو محصولات خانگي بنزوات از كجا،‌ما كه هر سال خودمان گوجه ميگيريم تو خانه رب درست مي كنيم. تو اين كارخانه ها معلوم نيست چه چيزهايي تو محصولاتشون مي ريزن و دليل اصلي افزايش سرطان هم مصرف همين محصولات صنعتي هست.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۵
با نظر شما کاملا موافقم چیزی که در خونه درست بشه مطمئن تر از کارخانه ست. قدیمی ها برای اینکه رب کپک نزنه یک لایه نازک روغن آب می کردن و روی رب می ریختن.
مینو
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۵
حتما منظور رب های خانگی ای که برای فروش عرضه میشه هست نه ربی که خودتون درست میکنین
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۵
در تولیدات صنعتی بهداشت و نوع محصول رعایت نمیشه، از محصولات خراب و فاسد شده استفاده می کنن ولی با افزودنی های مجاز و رنگ دهنده ها طعم محصول رو خوشمزه می کنند. به نظرتون علت این همه سرطان و بیماریها چیه؟ اونقدر مواد نگه دارنده میریزند تو محصولات کارخانه ای که حد نداره.
hadi
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۵
استاد جان ازاون حرفا گفتی ها خوب روستایی ها بنزوات سدیم رو چه میدونن که توی رب هاشون بریزن بعدشم میخای زود خراب نشه تو دمای اتاق قرار نده جانم بذار توی یخچال تا6ماه برات کار میکنه اخم نمیگه اونایی هم که بنزوات ریختن صد در صد روستایی نیستن برو جانم برو
مهدی
Germany
۲۰:۵۱ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۵
به نظر من. آشغال ترین محصولات خانگی می ارزه به بهترین محصولات کارخانه ای...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۳
واقعا دکتر از اون حرفایی زدن که مرغ پخته رو پلو هم خنده ش میگیره آقای دکتر مدرکتو چند خریدی
ارسال نظرات
captcha
آخرین اخبار