کد خبر:۴۷۳۰۵۵
سازمان غذا و دارو هشدار داد

رب هاي گوجه فرنگي خانگي خطرناک هستند

مدير آزمايشگاه غذا و داروي دانشگاه در خصوص خطر وجود نگهدارنده بنزوات سديم در رب هاي گوجه فرنگي خانگي هشدار داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي همدان، دكتر علي حشمتي گفت: امروزه باتوجه به تبليغات منفي عليه محصولات صنعتي تمايل و گرايش مردم به سمت محصولات سنتي و فرآورده هاي تهيه شده به شكل خانگي افزايش پيدا كرده است.

 

 وي رب گوجه فرنگي را از جمله اين محصولات برشمرد و افزود: توليداين محصول  به روش خانگي روبه افزايش است و توليد كنندگان اين محصولات با ادعاي سالم بودن اين فراورده‌ها در مقايسه با محصولات صنعتي نسبت به جذب مشتري براي محصول خود اقدام مي كنند.

 

دكتر حشمتي اظهار كرد: بر اساس آزمايش هاي انجام شده در آزمايشگاه كنترل غذا و دارو ي دانشگاه، بخش زيادي از رب هاي خانگي داراي نگهدارنده بنزوات سديم در مقدارخيلي زياد و در حدود هزار و 200ميلي گرم در كيلو گرم و گاهي بيشتر از اين مي باشند و اين در حالي است كه استفاده از بنزوات سديم در رب گوجه فرنگي ممنوع است.

 

  مدير آزمايشگاه غذا و داروي دانشگاه افزود: بنزوات سديم يك تركيب نگهدارنده بوده و مانع كپك زدن رب مي شود. و استفاده از اين تركيب فقط به مقدار اندك در بعضي از محصولات از جمله نوشابه و انواع سس ها مجاز است.

 

دكتر حشمتي يادآور شد: كپك زدن رب نشان دهنده ي طبيعي بودن آن است و اين موضوع در مدت كمتراز دو تا سه روز در دماي اتاق روي مي دهد. كپك نزدن محصول دلالت بر كيفيت آن نيست بلكه نشان دهنده حضور يك تركيب نگهدارنده در اين محصول است.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
آزادي
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۸
اتفاقا مردم درست فكر مي كنند كه به سمت محصولات سنتي حركت كرده اند آخه تو محصولات خانگي بنزوات از كجا،‌ما كه هر سال خودمان گوجه ميگيريم تو خانه رب درست مي كنيم. تو اين كارخانه ها معلوم نيست چه چيزهايي تو محصولاتشون مي ريزن و دليل اصلي افزايش سرطان هم مصرف همين محصولات صنعتي هست.
19
0
ناشناس
۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۲
با نظر شما کاملا موافقم چیزی که در خونه درست بشه مطمئن تر از کارخانه ست. قدیمی ها برای اینکه رب کپک نزنه یک لایه نازک روغن آب می کردن و روی رب می ریختن.
مینو
۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۴
حتما منظور رب های خانگی ای که برای فروش عرضه میشه هست نه ربی که خودتون درست میکنین
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰
در تولیدات صنعتی بهداشت و نوع محصول رعایت نمیشه، از محصولات خراب و فاسد شده استفاده می کنن ولی با افزودنی های مجاز و رنگ دهنده ها طعم محصول رو خوشمزه می کنند. به نظرتون علت این همه سرطان و بیماریها چیه؟ اونقدر مواد نگه دارنده میریزند تو محصولات کارخانه ای که حد نداره.
6
0
hadi
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۱
استاد جان ازاون حرفا گفتی ها خوب روستایی ها بنزوات سدیم رو چه میدونن که توی رب هاشون بریزن بعدشم میخای زود خراب نشه تو دمای اتاق قرار نده جانم بذار توی یخچال تا6ماه برات کار میکنه اخم نمیگه اونایی هم که بنزوات ریختن صد در صد روستایی نیستن برو جانم برو
3
2
مهدی
Germany
۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۱
به نظر من. آشغال ترین محصولات خانگی می ارزه به بهترین محصولات کارخانه ای...
4
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۴
واقعا دکتر از اون حرفایی زدن که مرغ پخته رو پلو هم خنده ش میگیره آقای دکتر مدرکتو چند خریدی
2
1
پربازدیدترین آخرین اخبار