به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ آیین افتتاحیه نمایشگاه چهارمین جشنواره جهانی هنر مقاومت عصر امروز با حضور سردار محمدرضا نقدی، حبیب الله صادقی دبیر کل این جشنواره، سردار جواد جباری مدیر بنیاد فرهنگی روایت، مومنی شریف، استاد محمدعلی رجبی دوانی، محمدحسین نیرومند، محمد حبیبی مدیر انجمن هنرهای تجسمی بنیاد فرهنگی روایت و جمعی از هنرمندان ایرانی و خارجی، مدیران و مسئولان فرهنگی کشور در فرهنگستان هنر، موسسه فرهنگی هنری صبا برگزار شد.
محمدرضا نقدی در آیین افتتاحیه چهارمین جشنواره هنری مقاومت که در فرهنگستان هنر برگزار شد افزود: موضوع مقاومت ابتکاری از سوی بسیجی ها بوده زیرا مورد توجه و علاقه جامعه هنری جهان است در حالی که هنرمندان مطرح مقاومت از سراسر دنیا هیچ پناهگاه دیگری برای عرضه این موضوع ندارند.
وی با بیان اینکه برای هر موضوعی که امکان توجه به آن وجود داشته باشد جشنواره ای در جهان برپا می شود خاطر نشان کرد: اما برای صاحبان هنر مقاومت ، جمهوری اسلامی منحصر به فرد است زیرا می توانند حرف مردم مظلوم را به گوش جهانیان رسانده و پرده از چهره ظالمان بین المللی بر دارند.
نقدی با بیان اینکه بسیجیان مسیر مهمی را به سمت قله های هنر آغاز کردند تصریح کرد: پنج هزار اثر از 71 کشور دنیا در این نمایشگاه به نمایش در آمده است که 500 اثرمربوط به کشورهای مختلف و باقی متعلق به بسیجیان داخل کشور است.
وی با تاکید بر اینکه آثار عرضه شده در نمایشگاه به دو بخش حرفه ای و مردمی تقسیم می شود گفت: در بخش حرفه ای می توان تفاسیر مهم و قابل توجهی را به دست آورد و در بخش مردمی بازدیدکنندگان از هر سطح آشنایی با هنر و ویژگی های فنی آن بهره ای از نمایشگاه می برند.
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران افزود: برداشت های خوبی از این آثار وجود دارد که موجبات روحیه دادن به مبارزان در راه آزادی را فراهم می کند.
وی تاکید کرد: جایگاه برگزاری چنین نمایشگاهی در جهان خالی بود که جمهوری اسلامی با برگزاری این جشنواره که هر سال با کیفیتی بهتر میزبان می شود سعی دارد هنر مقاومت را به جهانیان نشان دهد.
این دوره از جشنواره جهانی «هنر مقاومت» شامل چهار بخش نقاشی، پوستر، کارتون و کاریکاتور و آثار حجمی بوده که در مجموع 600 اثر به نمایش شد. چهارمین جشنواره نقاشی هنر مقاومت از امروز تا پایان آذرماه سال جاری در فرهنگستان هنر برگزار می شود.
در نمایشگاه چهارمین جشنواره هنر مقاومت آثاری از کاظم چلیپا، حسن روح الامین، محمد بهرامی، غلامعلی طاهری، عبدالحمید قدیریان، ادهم ضرغام و محمود آزادنیا دیده می شود.