به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید مهدی میرغضنفری درباره آلودگی هوا و تاثیر آن بر بدن اظهار داشت: طب سنتی به هوایی که تنفس میکنیم, بسیار اهمیت میدهد.
به گفته وی در مواقعی میبینیم با وجود داروها و تدابیر غذایی بیمار خوب نمیشود به خاطر این است که هوای استنشاقی این شخص مشکل دارد.
این پژوهشگر طب سنتی افزود: رساندن نسیم تازه به بدن، دور کردن بخارات دخانی از بدن بسیار برای سلامتی اهمیت دارد. رساندن اکسیژن و دور کردن دی اکسید کربن در درمان بسیاری از بیماریها اثر دارد.
میرغضنفری بیان داشت: در طب سنتی به هوای پاک اهمیت زیاد داده شده است, به طوریکه درمان یک سری از بیماریها فقط با تعویض محل زندگی میسر است.
وی ادامه داد: این هوایی که ما استنشاق میکنیم وارد ریه میشود آنجا عروق فراوانی وجود دارد مستقیم با همه ترکیباتش وارد بدن میشود البته یک سری سلولهای دفاعی آنجا داریم که مواد زائد را میگیرند.
این پژوهشگر طب سنتی گفت: در مجاری تنفسی یک تعدادی از این مواد زائد گرفته میشود ولی بعضی از این مواد این که در تلویزیون هم کارشناسان هواشناسی میگویند آلایندههای ریزمولکولی زیاد شده اهمیت اینها در چیست؟ به خاطر این که اینها وارد خون میشوند مثلاً مونواکسید کربن وقتی که نیمه سوز کردن بخاری و این مواد باعث خفگی میشود به خصوص این مواد زائد که در شهرهای صنعتی هم خیلی زیاد است مستقیم وارد خون میشود.
میرغضنفری افزود: این مواد زائد وارد خون میشود و اخلاط 4 گانه را دچار اشکال میکند, این خون به تمام سلولهای بدن میرسد به سلولهای مغز و اعصاب آسیب وارد میکند و باعث خواب آلودگی و خستگی مفرط میشود.
وی خاطرنشان کرد: چیزی که این روزها بسیار شاهد آن هستیم, سندروم خستگی مزمن است و خیلی از افراد به آن گرفتار هستند که آلودگی هوا موجب بروز آن شده است.