عضو کمیسیون حقوقی و قضایی گفت: دولت میخواهد مسأله برخورد با نجومیبگیران را مشمول مرور زمان کرده تا در میان افکار عمومی بهدست فراموشی سپرده شود.
محمد علی پورمختار عضو کمیسیون حقوقی قضایی مجلس با اشاره به اظهارات سخنگوی دولت مبنی براینکه برخی میخواهند نجومی بگیران را در شهر بچرخانند و به دار بکشند اظهار داشت: نظام چنین رویکردی ندارد که بخواهد نجومی بگیران را در سطح شهر بچرخاند و دار بزند. بلکه حداقل کار این است که برخورد منطقی و مبتنی بر قانون در خصوص متخلفان و سوءاستفاده گران صورت گیرد.
وی با اشاره به گزارش دیوان محاسبات در خصوص نجومی بگیران افزود: دیوان محاسبات یک آمار حداقلی و یک آمار حداکثری رسمی پیرامون این مسئله اعلام کرده است که چهارصد نفر آمار حداقلی نجومی بگیران است که دیوان اعلام کرد بیشتر این افراد دریافتهای نجومی خود را پس دادهاند. وقتی چنین اقدامی صورت میگیرد یعنی دریافت غیرقانونی انجامشده است وگرنه روی چه حسابی افراد دریافتی خود را پس دادهاند؟!
عضو کمیسیون حقوقی قضایی مجلس یادآور شد: آمار حداکثری نیز حاکی از هزار و پانصد تا هزار و ششصد نفر است. هرچند اگر همان چهارصد نفر نجومی بگیر را متخلف محسوب کنیم یعنی اینکه دولت از این تعداد مطلع است پس چرا رئیسجمهور قولی که دراینباره داده بود را اجرایی نکرد؟ چرا با این افراد برخورد نشد؟ چرا متخلفان عزل و به قوه قضاییه معرفی نشدند؟
وی بابیان اینکه این مسائل بیانگر این است که دولت میخواهد در طول زمان این موضوع در میان افکار عمومی بهدست فراموشی سپرده شود، خاطرنشان کرد: نباید چنین اجازهای داده شود. رهبری نیز بارها و بارها صراحتاً موضعگیری خود را در این خصوص اعلام کردهاند. ازاینرو امیدوارم که دیوان محاسبات و سازمان بازرسی گزارش خود را که حاوی اسامی نجومی بگیران است منتشر کرده و به جرم این افراد رسیدگی شود.
آقای نوبخت دو میلیارد به من بدهید بعداز پنج سال برمی گردانم . مردم برای دریافت 3 میلیون وام ازداواج در نوبت است شما از نجومی بگیران طرفداری می کنید بلی نجومی بگیران با بابک زنجانی فرقی ندارند باید گردانده شوند
بی توجهی به خلاف نجومی بگیران:
خلافکاری را عادی جلوه می دهد
مردم را نسبت به خلاف بی تفاوت می کند
خلافهای دیگر را در جامعه رشد داده و مشروع می کند
مردم را از زندگی سالم و اسلامی نا امید می کند
...
عدم برخورد با نجومی گیرها بخدا مردم را نسبت به نظام بدبین میکند در خانوده من که پدرم بشدت انقلابی بود کسی جرات نداشت پشت نظام بد بگه حتی همسایه ها الان خیلی ست شده حتی انتقاد شدید هم میکنند دیگه مثل اول هوا خواهی نمی کنه کم کم این به جامعه نفوذ کنه دودش به چشم مسولین نظام میره دیگه اون موقع خیلی دیر شده
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
خلافکاری را عادی جلوه می دهد
مردم را نسبت به خلاف بی تفاوت می کند
خلافهای دیگر را در جامعه رشد داده و مشروع می کند
مردم را از زندگی سالم و اسلامی نا امید می کند
...
گفت والی از کجا در خانه خمار نیست